Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Πλήρωσαν την πρώτη δόση της άδειας Αλαφούζος και Μαρινάκης. Έρχεται η ώρα και για τους άλλους...



Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ κατέθεσε από την παρασκευή 23/9 στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, την πρώτη δόση του τιμήματος για την αδειοδότησή του, ύψους 14.533.333 ευρώ, καθώς επίσης και όλα τα σχετικά παραστατικά.
Όπως διευκρίνισαν οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού σταθμού, ο ΣΚΑΪ κατέβαλε την πρώτη δόση του τιμήματος ως οριστικός υπερθεματιστής του διαγωνισμού. Παρότι ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίζεται διαρκώς ως διαμαρτυρόμενος και μέσω του σταθμού κρίνει διαρκώς τον διαγωνισμό, είναι ο πρώτος που προσέτρεξε νωρίς το πρωί της Παρασκευής να πληρώσει, φοβούμενος ότι μπορεί και να χάσει την άδεια.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης από την πλευρά του πλήρωσε επίσης το 1/3 του συνολικού ποσού δηλαδή 26,3 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με διαρροές, νωρίς το πρωί της Δευτέρας πρόκειται να δώσει το ποσό που του αναλογεί και ο Γιάννης Καλογρίτσας και πιθανότατα και ο Θοδωρής Κυριακού.
Υπενθυμίζεται ότι, όπως έχει ξεκαθαρίσει η κυβέρνηση, όποιος δεν καταβάλλει έγκαιρα τα χρήματα ή δεν πληροί τις προϋποθέσεις, θα αποκλειστεί από τον διαγωνισμό και η άδεια θα περάσει στον επόμενο.
Η δεύτερη δόση θα πρέπει να καταβληθεί εντός ενός έτους από την ημερομηνία χορήγησης της άδειας και η τρίτη και τελευταία δόση εντός των επόμενων δύο ετών από την ημερομηνία χορήγησης της τηλεοπτικής άδειας.

  • Από το http://www.koutipandoras.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου