Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Alpha: Λίγες χιλιάδες ευρώ η αξία του βοσκότοπου Καλογρίτσα. Νέο σκάνδαλο μπροστά μας;Με νέες αποκαλύψεις προβαίνει ο Alpha, για το διαβόητο, πλέον, βοσκοτόπι της Ιθάκης το οποίο χρησιμοποίησε ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας στο πόθεν έσχες του, για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας, στην δημοπρασία που πλέον φαντάζει οπερέτα.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το τηλεοπτικό κανάλι, η εν λόγο έκταση των 5.000 στρεμμάτων αποτυπώνεται στον ισολογισμό της εταιρίας ΑΓΥΙΑ του Σπύρου Καραμπάτσου με αξία μόλις 119.582 ευρώ, η οποία ουδεμία σχέση έχει με τα 100.000.0000 ευρώ που ισχυρίστηκε στο πόθεν έσχες του ο κ. Καλογρίτσας.

Όμως οι αποκαλύψεις για το βοσκοτόπι που δωρίθηκε στον προσωρινό υπερθεματιστή δεν σταματούν εδώ.  Σύμφωνα με τον Alpha, τα 3.500 στρέμματα από το σύνολο των 5.000 στρεμμάτων, σύμφωνα με το προσύμφωνο που είχε υπογράψει ο κ. Καραμπάτσος το 1999 με τους τότε ιδιοκτήτες τους, του αδερφούς Δενδρινού που πλέον δεν βρίσκονται τη ζωή, ανέφερε ως τίμημα τα 75 εκατομμύρια δραχμές, δηλαδή 220.000 ευρώ.

Η δικηγόρος των αδερφών Δενδρινού, από την πλευρά της αποσαφήνισε ότι με το προσύμφωνο ο Σπύρος Καραμπάτσος είχε τη νομή και την κατοχή. Όμως δεν είχε την ιδιοκτησία, καθώς αυτή θα περνούσε στην κατοχή του μόνο με την υπογραφή οριστικού συμβολαίου, κάτι όμως που όπως αναφέρει, δεν συνέβη ποτέ.

Παράλληλα, σύμφωνα με εκπροσώπους του νομικού κόσμου που μίλησαν στον σταθμό, είναι επιβεβλημένη η εισαγγελική έρευνα, λόγω της βαρύτητας του ζητήματος και των αποκαλύψεων.

  • Από το http://www.capital.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου