Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Άρωμα Κρήτης στην Κλαυθμώνος με φίλους μας

«Η καρδιά της Κρήτης θα χτυπά έως και την Κυριακή εδώ στην Αθήνα, φέρνοντας κοντά σας τα χρώματα και τα αρώματα, τις ξεχωριστές γεύσεις του γαστρονομικού πολιτισμού του νησιού μας. Η έκθεσή μας αποτελεί γιορτή της Κρητικής γης, ένα φεστιβάλ γεύσεων, που στέλνει το μήνυμα ότι η ελληνική περιφέρεια μπορεί, έχει τη θέληση και τις δυνατότητες για ανάπτυξη και πρόοδο». Με την επισήμανση αυτή ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, καλωσόρισε όλους όσους παρευρέθηκαν στα εγκαίνια της έκθεσης Κρητικών Αγροτικών Προϊόντων Ποιότητας, με την επωνυμία “Αγροτικός Αύγουστος 2014”, που άνοιξε τις πύλες της την Τετάρτη 22/10/2014, στην Αθήνα, στην πλατεία Κλαυθμώνος.

«Οι εκδηλώσεις μας κάθε χρόνο έχουν και ένα διαφορετικό σημείο αναφοράς, το οποίο αναδεικνύεται με συγκεκριμένες δράσεις και ενέργειες. Ο «Αγροτικός Αύγουστος 2014″ έχει θέμα: «Η Κρητική χλωρίδα – Υγεία – Διατροφή – Τουρισμός» και στοχεύει στην προώθηση των κρητικών προϊόντων ποιότητας», επεσήμανε ο Δήμαρχος Χανίων, προσθέτοντας ότι “η κρητική διατροφή αποτελεί έναν ξεχωριστό τρόπο ζωής, τον οποίο θέλουμε να σας γνωρίσουμε και να σας κάνουμε να αγαπήσετε και να υιοθετήσετε».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Βάμβουκας ευχαρίστησε τον Δήμο Αθηναίων και ειδικά τον Δήμαρχο, Γεώργιο Καμίνη, για τη συνεργασία και τη συνολική στήριξη της προσπάθειά προώθησης των κρητικών προϊόντων ποιότητας, ενώ παράλληλα απηύθυνε κάλεσμα για συμμετοχή σ” αυτή τη “γιορτή γευσιγνωσίας”, όπως τη χαρακτήρισε. Τα κορίτσια που εμφανίζονται στις φωτογραφίες από το συγκεκριμένο περίπτερο είναι φίλες μας. Καλή επιτυχία!
Ο κύκλος εκδηλώσεων με την επωνυμία ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014 και αντικείμενο την προβολή και προώθηση των κρητικών προϊόντων ποιότητας καθώς και του τουριστικού προϊόντος της Κρήτης διοργανώνεται από τον Δήμο Χανίων και συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Επιμελητήριο Χανίων. Η έκθεση θα διαρκέσει στην Αθήνα μέχρι την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.
  • Πηγή: http://www.haniotika-nea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου