Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Ανθοκομική Έκθεση στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης

Περισσότερα από 600 είδη λουλουδιών και φυτών παρουσιάζονται στην Ανθοκομική Έκθεση που διοργανώνει ο δήμος Αθηναίων με τους Φυτωριούχους Αττικής στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (πλατεία Κοτζιά), από τις 24 Οκτωβρίου έως τις 9 Νοεμβρίου.
 

Η έκθεση είναι ανοιχτή καθημερινά -από τις 9:00 έως τις 20:00-με δωρεάν είσοδο για το κοινό, παρέχοντας τη δυνατότητα  στους επισκέπτες  να προμηθευτούν σε προσιτές τιμές φυτά από Έλληνες παραγωγούς. Παράλληλα με την Ανθοκομική Έκθεση θα λειτουργεί από την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου, περίπτερο Αστικής Πανίδας,  με στόχο την ευαισθητοποίηση στην  υιοθεσία αδέσποτων ζώων.
 

Η Υπηρεσία Πρασίνου, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, δημιούργησε σύνθεση-μωσαϊκό με άνθη και φυτά, με στόχο τον καλλωπισμό της πλατείας και την προβολή της έκθεσης, με θέμα «Mια φθινοπωρινή μέρα».

Η σύνθεση αποτελείται από ομπρέλες από λαμπερά χρώματα, οι οποίες  είναι στερεωμένες σαν φυτοδοχεία,  σε δάπεδο από φυσικά υλικά όπως: φλοιός πεύκου, μαύρη ψηφίδα, κόκκινη ψηφίδα, woodchip (καφέ, κίτρινο κ.α.), τρίμμα κλαδιών σε φυσικό χρώμα και λευκή ψηφίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου