Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Εμποροϋπάλληλοι - μικρομεσαίοι στο απόσπασμα

Αυτό επιχειρούν να επιβάλλουν οι δανειστές με την απαίτησή τους για άνοιγμα των καταστημάτων όλες τις Κυριακές του χρόνου.

Οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες θα εξοντωθούν οικονομικά αλλά και βιολογικά ενώ οι μεγαλοκαρχαρίες του εμπορίου θα παίρνουν σταδιακά όλη την πίτα της αγοράς.

Οι εργαζόμενοι εμποροϋπάλληλοι, θα ξεχάσουν δια παντός την Κυριακάτικη αργία, την οικογενειακή  και κοινωνική ζωή και τις κατακτήσεις της Πρωτομαγιάς και των εργατικών αγώνων.

Αυτές οι απαιτήσεις δεν είναι πρόοδος, είναι μεσαίωνας!

Από τις 2 μέχρι τις 15 Μαΐου ξεκινούν οι ενδιάμεσες εαρινές εκπτώσεις, που ελπίζουμε να είναι εκπτώσεις στην ουσία και όχι στα λόγια, έτσι ώστε καταναλωτές και επιχειρηματίες να έχουμε αμοιβαίο όφελος.

Την Κυριακή 7 Μαΐου οι καταναλωτές για μια ακόμα Κυριακή θα γυρίσουμε την πλάτη στο άνοιγμα των καταστημάτων.

Εκτίμησή μας είναι ότι παρά την κίνηση που παρουσιάζουν ορισμένα πολυκαταστήματα και εκπτωτικά κέντρα και κανά δυο εμπορικοί δρόμοι, κίνηση που αποτυπώνουν με έμφαση τα τηλεοπτικά παράθυρα, αντί να προβάλλουν την κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας, η συντριπτική πλειοψηφία των καταναλωτών στις συνοικίες των μεγάλων πόλεων και την περιφέρεια της χώρας μας, δεν στηρίζουν το άνοιγμα των καταστημάτων, ούτε και σε αυτές τις επτά Κυριακές του έτους, που ισχύουν σήμερα.

Θέλουμε τέλος να καταγράψουμε ότι ορισμένες μεγάλες αλυσίδες αρνούνται να «σπάσουν» την αργία της Κυριακής και αυτές τις αλυσίδες οι καταναλωτές τις επιβραβεύουμε με την προτίμησή μας για τη στάση τους αυτή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου