Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Κι αυτοί συνεχίζουν να εγκαινειάζουν δρόμους

Τελετή εγκαινίων και παράδοσης σε κυκλοφορία του οδικού άξονα Κορίνθου-Πατρών πραγματοποιείται σήμερα από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
«Ανοίγουμε δρόμους. Ανοίγει ο δρόμος που περιόριζε τη Δυτική Ελλάδα στην επαφή της με το κέντρο, ανοίγει και ο δρόμος να βγούμε από την κρίση και την οικονομική επιτροπεία», τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην τελετή εγκαινίων του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου-Πατρών.
Αυτός είναι ο ισχυρός συμβολισμός των εγκαινίων, είπε ο πρωθυπουργός και σημείωσε πως η σημερινή μέρα είναι μέρα χαράς για τη Δυτική Ελλάδα και το μήνυμα που στέλνει είναι ότι η Ελλάδα μπορεί να σταθεί και πάλι στα πόδια της.
Τα έργα έχουν έναν και μόνο ιδιοκτήτη, είπε ο κ. Τσίπρας τονίζοντας ότι ολοκληρώνεται ένα έργο που εκσυχρονίζει την περιφέρεια και τη δυτική Ελλάδα.
Αποδείξαμε ότι ο τρόπος για να ολοκληρωθεί ένα έργο, είναι να υπάρχει μια κυβέρνηση που να έχει στόχο της, την προστασία του δημοσίου συμφέροντος, είπε ο πρωθυπουργός.
Σημειώνεται ότι ο νέος δρόμος θα έχει δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση και θα έχει μήκος 120 χιλιομέτρων. Μετά την ολοκλήρωση της τελετής των εγκαινίων, ο πρωθυπουργός θα έχει συναντήσεις με τον δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, και τους δημάρχους του νομού Αχαΐας.

  • Από το http://newsone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου