Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Γιατί οι άντρες ερωτεύονται γυναίκες με ψηλοτάκουνα

Υπάρχει επιστημονική εξήγηση γιατί οι άντρες "φουντώνουν" όταν βλέπουν γυναίκες με ψηλοτάκουνα.

Όλοι οι άντρες διεγείρονται από μία γυναίκα που φοράει γόβα στιλέτο. Είτε αυτή περπατάει, είτε είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι.
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Πόρτσμουθ απέδειξαν επιστημονικά ότι το ισχυρό φύλο ερεθίζεται όταν μία γυναίκα πέφτει στο κρεβάτι με τα ψηλοτάκουνα.
Αρκεί τα παπούτσια να είναι σέξι κι όχι παντόφλες ή χοντροκομμένες μπότες, όπως διευκρινίζουν οι επιστήμονες.
Οι γόβες στιλέτο ανεβάζουν την θερμοκρασία, δείχνοντας τα πόδια μακρύτερα και ωραιότερα. Επιπλέον, όταν μία γυναίκα φοράει ψηλοτάκουνα την ώρα του σεξ, δείχνει στον άντρα ότι με το τακούνι της μπορεί να προβάλει αντίσταση, να αμυνθεί.
Όπως επισημαίνει στη γερμανική εφημερίδα “Bild” η «δασκάλα του έρωτα» Βανέσα ντελ Ράε, τα γυναικεία τακούνια διαγείρουν την ανδρική φαντασία:
«Για τους άνδρες, οι γυναίκες με ψηλοτάκουνα είναι όχι μόνο πολύ θηλυκές αλλά και ιδιαίτερα μαχητικές στο κρεβάτι.
Τα τακούνια φαντάζουν στο ανδρικό μυαλό ως “όπλα”, με τα οποία οι γυναίκες μπορούν να αμυνθούν απέναντι στην επιθετικότητα που δείχνουν οι άνδρες στο κρεβάτι».
Η βρετανική έρευνα βασίζεται σε παλαιότερη μελέτη του πανεπιστημίου της Μπολόνια σύμφωνα με την οποία, το 47% των ανδρών παραδέχεται πως έχει «φετίχ» με τα πόδια ή τα δάκτυλα των ερωτικών τους συντρόφων.
Τα 2/3 των ανδρών (το 64%) υποστήριξαν πως τα ψηλά τακούνια και οι ψηλές μπότες τους διεγείρουν.
Επιπλέον, τα στηθοσκόπια ήταν αναμενόμενο να εμφανιστούν στις απαντήσεις (έστω και σε ποσοστό 1%), καθώς αποτελούν μέρος μιας διαδεδομένης σεξουαλικής φαντασίωσης (γιατρός, νοσοκόμα κλτ) ενώ το 12% των ερωτηθέντων παραδέχτηκε ότι διεγείρεται με τα εσώρουχα και το 5% με τους μύες του ανδρικού κορμιού.
Άλλο ένα 7% απάντησε ότι θεωρεί ερωτικά τα μαλλιά, το 4% τα τατουάζ, το 3% τον αφαλό και τα στήθη και το 2% το στόμα, τα χείλη και τους γλουτούς.
  • Τα αποτελέσματα της έρευνας δημοσιεύτηκαν στην ιατρική επιθεώρηση “International Journal of Impotence Research: The Journal of Sexual Medicine”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου