Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Η επίσκεψη Τζολί σε πρόσφυγες στον Πειραιά

Στο λιμάνι του Πειραιά, όπου βρίσκονται εγκλωβισμένοι χιλιάδες πρόσφυγες, βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, η διάσημη ηθοποιός και πρέσβειρα καλής θελήσεως του ΟΗΕ, Αντζελίνα Τζολί


Η κ. Τζολί, γνωστή για το έργο της στα πλαίσια του οργανισμού, έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους ανθρώπους που συγκεντρώθηκαν στην πύλη Ε1 για να την υποδεχτούν. Η ηθοποιός βρέθηκε κοντά τους, συνομίλησε με παιδιά και έσφιξε τα χέρια τους. Μία πρόσφυγας από τη Συρία μόλις την αντίκρυσε ξέσπασε σε κλάματα.

Νωρίτερα, μέσα σε κοντέινερ, συνάντησε μία οικογένεια Αφγανών προσφύγων, οι οποίοι της περιέγραψαν τους λόγους για τους οποίους έφυγαν από την πατρίδα τους και της μίλησαν για το ταξίδι τους μέχρι την Ελλάδα.

Η δημοφιλής ηθοποιός έφτασε νωρίτερα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με ιδιωτική πτήση, η οποία προσγειώθηκε στον χώρο των VIP και φιλοξενήθηκε για περίπου μιάμιση ώρα στο κτίριο της Γενικής Αεροπορίας.

Μετά την επίσκεψη στον Πειραιά αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις με κατεύθυνση τον Ελαιώνα.

Χθες το βράδυ συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα στο μέγαρο Μαξίμου και δυστυχώς έγινε συγκέντρωση για να τη δουν. Δεν ξέρω πώς μ’ αυτόν τον τρόπο δημοσιοποιούν ένα μεγάλο πρόβλημα, αλλά σίγουρα προβάλλουν τον εαυτό τους…

  • Πηγή: http://www.greek-inews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου