Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Δωρεάν διάθεση 450 κάδων Οικιακής ΚομποστοποίησηςH Διεύθυνση Καθαριότητας – Ανακύκλωσης & Συντήρησης Μηχανολογικού Εξοπλισμού του δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο της δημιουργίας ολοκληρωμένης διαχείρισης βιοαποβλήτων στην πηγή, διαθέτει δωρεάν 450 κάδους οικιακής κομποστοποίησης.
Οι κάδοι χωρητικότητας 310 lt, είναι κατάλληλοι για την ανακύκλωση οργανικών απορριμμάτων, όπως φλούδες από φρούτα και λαχανικά, κομμένα κλαδιά, φυτά, χόρτα, κουρεμένο γρασίδι, φύλλα, κλπ, τα οποία ακολούθως μετατρέπονται σε ένα είδος εδαφοβελτιωτικού (κόμποστ) που χρησιμεύει ως λίπασμα.
Ο συγκεκριμένος κάδος πρέπει να τοποθετηθεί σε κήπο, σε μέρος με πρωϊνό ή απογευματινό ήλιο, πάνω στο χώμα, όχι πάνω σε μπετόν, άσφαλτο ή πέτρα. Η παράδοση του κάδου θα γίνεται από υπαλλήλους του δήμου Αθηναίων, στην οικία των ενδιαφερομένων.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 210-3470643 & 210-3402445
Όσοι κάτοικοι του Δήμου Αθηναίων ενδιαφέρονται να αποκτήσουν κάδο οικιακής κομποστοποίησης, μπορούν να συμπληρώσουν την φόρμα έως τις 30.09.2014 και να την αποστείλουν στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις:
gr.anakyklwsis@cityofathens.gr
Kath.anakyklwsi@cityofathens.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου