Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Πακέτα διακοπών all inclusive και για Έλληνες…

Ήταν μάλλον θέμα χρόνου… Τα ξενοδοχεία παρότι διανύουμε τη φουλ σεζόν του καλοκαιριού έχουν προβλήματα πληρότητας. Έτσι σε μια προσπάθεια να τονωθεί η εγχώρια τουριστική ζήτηση πολλά τουριστικά γραφεία έχουν ξεκινήσει δελεαστικές προσφορές που απευθύνονται αποκλειστικά σε Έλληνες τουρίστες.

Τώρα ο Έλληνας μπορεί να «αγοράσει» υπηρεσίες που μέχρι πρότινος απολάμβανε ο αλλοδαπός τουρίστας για περιοχές όπως η Χαλκιδική, η Πρέβεζα, η Πελοπόννησος, η Πιερία κ.α.

Σε ότι αφορά τις τιμές all inclusive, ξεκινούν από 500 ευρώ την εβδομάδα για δυο άτομα σε ξενοδοχείο τριών αστέρων και περιλαμβάνουν διατροφή. Για να ξεπεραστεί ο σκόπελος των μεταφορικών, ταξιδιωτικά γραφεία ναυλώνουν τακτικά δρομολόγια με λεωφορεία προς τον συγκεκριμένο προορισμό.

Δεν είναι ακόμα γνωστό ο αριθμός των ξενοδοχείων που αυτή την περίοδο διαθέτουν πακέτα all inclusive για τον εγχώριο τουρισμό καθώς ο ξενοδόχος, ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να επιλέξει με πιο τρόπο θα πουλήσει τα δωμάτια του.

Συνήθως τα ξενοδοχεία που πουλάνε all inclusive υπηρεσίες στους ξένους τουρίστες δεν αποκλείουν του ημεδαπούς από τη συγκεκριμένη επιλογή.

Είναι πάντως γεγονός, ότι σε συνθήκες οικονομικής κρίσης γίνονται προσπάθειες για ευέλικτες μορφές πώλησης δωματίων. Τέλος μεγάλη απήχηση έχει και η πώληση δωματίων με πρωινό και ένα γεύμα την ημέρα με τον καταναλωτή να επιλέγει ποιο θα είναι αυτό…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου