Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Μια επιστολή όλο δίκιο από την 4η Κοινότητα Δήμου Αθηναίων που βάζει τα πράγματα στη θέση τους

Κρατήσαμε λίγο το χρόνο προκειμένου να μιλήσουμε για το δίκιο μας… Κι αυτό γιατί δεν μας αρέσει να λειτουργούμε εν θερμώ. Είπαμε, σ’ αυτό το Blog η ψυχραιμία είναι το μεγάλο προσόν.

Όμως μερικά πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομα τους, χωρίς περιστροφές και, κυρίως, καθαρά και ξάστερα. Ναι, ολόκληρο το Δ.Σ. της 4ης Δημοτική Κοινότητας Αθήνας, ανεξάρτητα από πιο πολιτικό χώρο κινούνταν καταδίκασαν μια άστοχη ενέργεια της κεντρική Διοίκησης.

Ολόκληρη η επιστολή, που υπογράφει η πρόεδρος της Κοινότητας, Δήμητρα Σιδερή, έχει ως εξής:

Αθήνα 11 Ιουλίου 2014

Αγαπητοί συνάδελφοι

Υπηρετώντας με τον καλύτερο τρόπο την 4η Δημοτική Κοινότητα Αθήνας και διερμηνεύοντας την απόφαση του κεντρικού Δήμου να δώσει ξανά σε χρήση τα δύο γήπεδα μπάσκετ επί της πλατείας Σωτήρη Πέτρουλα στον Κολωνό, θέλουμε να εκφράσουμε την ομόφωνη απόφαση της 4ης Κοινότητας που συνεδρίασε την Tρίτη 8/7/2014, να μη παραβρεθούν  οι σύμβουλοι στις εκδηλώσεις των εγκαινίων, επειδή:

1. Δεν κλήθηκε καν επίσημα, ούτε αναφέρονταν ανάμεσα σε εκείνους που καλούσαν στην τελετή των εγκαινίων.

2. Θεωρεί  λάθος, την διαχείρηση του θέματος, με δεδομένη την έλλειψη διακριτικότητας, μια προηγούμενη συνεννόηση με τη κοινότητα για τον χαρακτήρα των εκδηλώσεων, θα ήταν η ενδεδειγμένη.

3. Η 4η Δημοτική κοινότητα, σήκωσε το βάρος της απαρέσκειας των δημοτών ,λόγω  του ατυχούς γεγονότος, που είχε συμβεί. Παρόλα αυτά απαξιώθηκε... με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν οι παρεξηγήσεις με τους φορείς, που θα συμμετείχαν.  

Πρέπει να γίνει αντιληπτό, απόλους, ότι οι Δημοτικές κοινότητες είναι αυτές που προάγουν ή απαξιώνουν την εικόνα της Δημοτικής Αρχής, και η 4Η Δημ. Κοινότητα κατέβαλε τη δέουσα προσπάθεια, χωρίς καμμία βοήθεια απο κανένα...

Ας είναι το τελευταίο δείγμα της έλλειψης ευγένειας και διακριτικότητας στους συμβούλους της 4ης Δημ. Κοινότητας.


                                                                      Με εκτίμηση


                                                              Δήμητρα Σιδερή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου