Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Τα Θυμαράκια έχουν τον άνθρωπο τους...

Η Αγγελική Αγγελοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα πριν 41 χρόνια σε μία κλινική κοντά στο Πολυτεχνείο στην οδό Τοσίτσα που δεν υπάρχει πια. Μένει κοντά στην πλ. Αθανασίου Διάκου (Θυμαράκια Κ. Πατήσια) και εργάζετε τα τελευταία 14 χρόνια στο νευραλγικό χώρο των τραπεζών.
Είχε την τύχη με τους φίλους της να ταξιδέψει σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και απογοητεύτηκε από την εικόνα που είχε πλέον η Αθήνα, το κέντρο του ευρωπαϊκού πολιτισμού σε σχέση με τις άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες..
Πριν 3,5 χρόνια, στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, τόλμησε και έθεσε υποψηφιότητα στην 4η Δημοτική Κοινότητα παρά τις αντιρρήσεις συγγενών και φίλων οι οποίοι της τόνιζαν ότι δε θα αλλάξει τίποτα...
Εκλέχτηκε, και σε αυτά τα 3,5 χρόνια γύριζα με το ποδήλατό της στις γειτονιές της 4ης Κοινότητας, κατέγραφε προβλήματα και τα μετέφερε στο Συμβούλιο της 4ης Κοινότητας. Η καλή συνεργασία που είχε με την πλειοψηφούσα αρχή – αν και αντιπολίτευση – είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσουν να αλλάζουν κάποια πράγματα προς το καλύτερο.
Σε αυτές τις δημοτικές εκλογές είχε πρόταση από το συνδυασμό του Γ. Καμίνη, «Δικαίωμα στην Πόλη» και η ίδια θεώρησε ότι μπορούσε να συνεχίσει μαζί του την προσπάθεια αλλαγής που έχει ήδη ξεκινήσει. Δέχτηκε, ελπίζοντας βέβαια ότι με τη δική σας επιλογή και με τη δική της εμπειρία θα συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε τις ιδέες μας, να στοχεύουμε σε ένα ρεαλιστικό πλάνο για τη βελτίωση της ποιότητας ζωή μας και πάνω από όλα να αγωνιζόμαστε για τη γειτονιά που αγαπάμε.

1 σχόλιο: