Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Στην τελική ευθεία των εκλογών...

Δείτε: Λίγο έτσι, λίγο αλλιώς, ο χρόνος που οδηγεί στην τελική ευθεία της 18ης Μαΐου πλησιάζει μπροστά μας. Ο χρόνος φεύγει σαν αέρας κι αυτό που τελικά μένει είναι μόνο λίγη ανθρωπιά. Απ' αυτή πρέπει να έχουμε περίσσευμα και την επομένη των εκλογών για να συνεχίζουμε να ζούμε και να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο.
Διακρίνω μια πικρία σε πολλούς συνυποψηφίους μου. Αδυνατώ να την κατανοήσω. Οι εκλογές έχουν τη δύναμη να αλλάζουν τα πράγματα. Και ασφαλώς δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να θεωρεί κανείς τον εαυτό του αναντικατάστατο. Ας συνέλθουμε λίγο. Τα νεκροταφεία είναι γεμάτα από ανθρώπους που όσο ζούσαν νόμιζαν ότι ήταν αναντικατάστατοι. Αντί για το άγχος των ημερών που από άποψη ψυχολογίας έχει μια βάση, ας δώσουμε τη θέση του στο χαμόγελο που κάνει τους άλλους να ανησυχούν.
Ας βγάλουμε τα καλύτερα στοιχεία του εαυτού μας. Ας μιλήσουμε με τους συνυποψηφίους μας και από τους άλλους συνδυασμούς. Κάθε καλή πάστα, τίμιου ανθρώπου είναι βέβαιο ότι έχει να προσφέρει πολλά.
Εδώ σας βλέπω πολύ όμορφα κοντά μου και σας ευχαριστώ γι' αυτό. Έχουμε κιόλας ξεπεράσει τις 3.000 επισκέψεις από τα τέλη Ιανουαρίου που στήθηκε αυτό το Blog... Και συνεχώς προστίθενται και άλλοι. Και γινόμαστε μια τεράστια παρέα φίλων που μπορούν να εγγυηθούν τα θετικά αποτελέσματα της κάλπης.
Όσοι εμπιστευόμαστε στον εαυτό μας στους καλούς φίλους κι έχουμε καλό σκοπό για την Αθήνα δεν χρειάζεται να φοβόμαστε τίποτα...
Με το κεφάλι ψηλά, προχωρούμε σίγουροι για τη νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου