Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Συνεχίζουμε, με το κεφάλι ψηλά μέχρι τη νίκη!

Παρά τα εντυπωσιακά έξιτ πολ που χθες, αμέσως μετά το κλείσιμο της κάλπης, λειτούργησαν ψυχολογικά, η αλήθεια αποτυπώνεται σήμερα διαφορετικά. Το γράφημα εδώ είναι από την πρώτη σελίδα της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ.


Με το κεφάλι ψηλά συνεχίζουμε τη μάχη μας εντείνοντας τις προσπάθειες μας να πείσουμε τους Αθηναίους, αφού πρώτα τους ευχαριστήσουμε για την προτίμηση τους, ότι πρέπει να ολοκληρώσουμε τη νίκης την ερχόμενη Κυριακή.

Τα πρώτα συμπεράσματα από την κάλπη μπορούν με ωριμότητα να μας κάνουν να δούμε πιο καθαρά τη νέα κατάσταση που έχουμε μπροστά μας και την οποία θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε.

Ψύχραιμα, με σιγουριά για τη νίκη και με το μυαλό προσηλωμένο στο στόχο.


Γ. Καμίνης: «Η μάχη απέναντι στο παρελθόν και τους κομματικούς σχεδιασμούς συνεχίζεται»

Ευχαριστώ από την καρδιά μου, τις Αθηναίες και τους Αθηναίους, για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Εδώ και τριάμισι χρόνια δίνουμε μια δύσκολη μάχη. Μια μάχη στήριξης της πόλης και των ανθρώπων της, σε ρήξη με το παρελθόν και τους κομματικούς μηχανισμούς, παλιούς και νέους.

Συνεχίζουμε αυτή τη μάχη.

Την ερχόμενη Κυριακή, απέναντι στις συνθήκες πόλωσης, σας καλώ να στηρίξετε ενεργά με τη συμμετοχή σας τη μεγάλη προσπάθεια, για μια Αθήνα σύγχρονη, ευρωπαϊκή, δυνατή, ικανή να ανταποκριθεί στις ανάγκες της. Η Αθήνα δεν επιτρέπεται να μετατραπεί σε πεδίο σύγκρουσης κομματικών σχεδίων, όπως έχουμε κατ΄ επανάληψη δει να συμβαίνει στο παρελθόν.

Με οδηγό τις μεγάλες επιλογές για κοινωνική αλληλεγγύη, δημοκρατική συνύπαρξη, οικονομική ανάπτυξη, αξιοπρέπεια και εντιμότητα. Προτάσσοντας την Αθήνα και τους πολίτες της, σας καλώ την Κυριακή 25 Μαΐου να συναντηθούμε και πάλι. Την Κυριακή ψηφίζουμε για την Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου