Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Σήμερα, ψηφίζουμε με την καρδιά μας!

Απόψε κλείνει οριστικά η αυλαία των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών… Μαζί με τις Ευρωεκλογές. Όλοι θα είμαστε παρόντες σ’ αυτό το ραντεβού της νίκης.


Εδώ ολοκληρώνεται ένα μεγάλο ταξίδι. Μια προσπάθεια να πείσουμε ότι η ομάδα του Γιώργου Καμίνη είναι σε θέση και μπορεί να διαχειριστεί την τύχη αυτής της πολύπαθης πόλης για την επόμενη 5ετία.

Τα καταφέραμε να σας πείσουμε; Η κάλπη θα δείξει, όταν θα ανοιχτεί. Όταν θα βγάλει στην επιφάνεια και θα δημοσιοποιήσει τη θέληση σας για κείνους που θέλετε να ηγηθούν της προσπάθειας ανασυγκρότησης.

Δεν έχουμε στόχο να σας βάλουμε κι άλλα διλλήματα. Το έχουν ήδη κάνει άλλοι πολιτικάντηδες και δεν μας αρέσει. Ο ψηφοφόρος πρέπει να πάει στην κάλπη με συνείδηση, ότι ξέρει πολύ καλά τι κάνει και γιατί…

Αρκετό φόβο και τρόμο μας έχουν ήδη δώσει οι πολιτικοί μας. Πολύ αηδία και απογοήτευση νιώσαμε επίσης από κάποιους επαγγελματίες αριστερούς… Τελικά, αυτό που θα μείνει από αύριο, είτε εκλεγούμε, είτε όχι, θα είναι ένα χαμόγελο με τους γείτονες μας, μια καλή κουβέντα που όλοι χρειαζόμαστε για να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα.

Φτάσαμε ως εδώ όρθιοι, αξιοπρεπείς, με το κεφάλι ψηλά. Υπερασπιστήκαμε το δίκιο μας και την αλήθεια μας, όσο καλύτερα μπορούσαμε. Δεν κάναμε πίσω στις αρχές μας, δεν βάλαμε νερό στο κρασί μας. Σίγουρα αυτή η μάχη θα έχει νικητή και δεν το κρύβουμε ότι θα θέλαμε να είμαστε από τη μεριά του.

Αλλά δεν υποκύψαμε στις σειρήνες του λαϊκισμού, δεν υποσχεθήκαμε πράγματα που δεν μπορούμε να κάνουμε, δεν βάλαμε πολύ ψηλά τον πήχη ώστε να μην μπορούμε να τον φτάσουμε και να μην είμαστε σε θέσει να υλοποιήσουμε τις υποσχέσεις.

Ότι κι αν αποφασίσετε σήμερα, εμείς θα σας κοιτάμε στα μάτια και αύριο, όπως κάναμε και χθες και προχθές… Θα είμαστε δίπλα σας, κοντά σας.

Γιατί αυτή η πόλη, η Αθήνα, μας χρειάζεται όλους. Όχι κάποιους… ΟΛΟΥΣ! Καλή ψήφο λοιπόν, με την καρδιά, με την ψυχή. Και είμαι βέβαιη, ότι θα κάνετε το καλύτερο. Μου το έχετε αποδείξει, έτσι κι αλλιώς… Σας εμπιστεύομαι, όπως με εμπιστεύεστε κι εσείς…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου