Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Το παζάρι τελειώνει σήμερα, προλαβαίνετε...


Σας αρέσει το βιβλίο; Αν ναι, τότε μπορείτε ακόμα και σήμερα, Κυριακάτικα, να πάτε μια βόλτα στην πλατεία Κοτζιά μπροστά από το παλιό Δημαρχείο της Αθήνας και να επισκεφθείτε μια υπέροχη έκθεση – παζάρι βιβλίου.
Χιλιάδες τίτλοι σας περιμένουν σε πολύ χαμηλές τιμές. Πραγματικά θα εντυπωσιαστείτε για το πόσο φθηνά βιβλία θα βρείτε να αγοράσετε.
Το βιβλίο είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Μαζί του μπορούμε να ταξιδέψουμε σε κόσμους μαγικούς και ονειρεμένους, ενώ ταυτόχρονα μαθαίνουμε την ώρα που ο νους ασκείται...
Με τέτοια μαγική συντροφιά θα δούμε σίγουρα λιγότερη τηλεόραση και θα βγούμε πολύ ωφελημένοι. Πάρτε και τα παιδιά μαζί σας. Καθώς θα ψάξετε μαζί τους να βρείτε αξιόλογους τίτλους βιβλίων είναι βέβαιο ότι θα πάρουν εκείνο το ερέθισμα που θα βοηθήσει στη συνέχεια της ζωής τους ώστε να έχουν ένα αποκούμπι σιγουριάς σε δύσκολες ώρες.
Ξεβολευτείτε από τη ζεστασιά του σπιτιού σας. Ο καιρός βοηθάει... Η βόλτα που ξέρετε την κατάληξη της είναι μια όμορφη βόλτα... Και η Αθήνα έχει σημεία για όμορφες ανάσες που, συνδυασμένες με ένα καλό, ποιοτικό βιβλίο μπορούν στ' αλήθεια να προσφέρουν προσωπική ανάταση...
Κι ύστερα συνεχίστε τη βόλτα σας σ' ένα από τα τόσα πάρκα που έχει η γειτονιά μας. Σ' ένα παγκάκι μπορείτε να ξεκινήσετε την ανάγνωση σας. Να πάρετε μια πρώτη γεύση από τις αγορές που κάνατε. Και μετά συνεχίζετε σπίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου