Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση στον Κολωνό. Έλα κι εσύ! Σε περιμένουμε κοντά μας!


Το χιούμορ είναι το καλύτερο όπλο, για να δώσουμε τη μάχη μας απέναντι στην κατάθλιψη...
Και να, που φτάσαμε στο παραπέντε... Ότι κι αν κάνουν οι μικρόνοες, δεν είναι σε θέση να χαλάσουν το κέφι, τη χαρά και τη διάθεση να συμμετάσχουμε στο κλίμα των απόκρεω και να γλεντήσουμε με τη θέληση μας, για να αποφύγουμε τα χειρότερα.
Από το πρωί, αύριο, αναμένεται να αλλάξει χρώμα και ύφος η γειτονιά. Θα φορέσει τα γιορτινά της, ενώ παιδιά και γονείς με τις αποκριάτικες μουτσούνες τους θα έρθουν να ενωθούν με όλους εκείνους που διαθέτουν αισιοδοξία και δύναμη για ζωή. Να χορέψουν, να εκτονωθούν με ωραίο τρόπο!
Το καρναβάλι είναι αυτό που φαίνεται με την πρώτη ματιά... Όλοι αυτοί που προσπαθούν να διακρίνουν κάτι άλλο, πέρα από αυτό, κοιτάζουν στον καθρέπτη του μυαλού τους και αποτυπώνουν τις σκέψεις τους.
Κέφι, χορός, χαρά, χαμογελαστά πρόσωπα, αυτά είναι που θα δούμε αύριο στη Λένορμαν και στην πλατεία Σωτήρη Πέτρουλα. Είμαστε ευγνώμονες σε όλους εκείνους (και θα δείτε αύριο πόσο πολλοί είναι...) που θα έρθουν και με τη συμμετοχή τους θα συμβάλλουν στην επιτυχία τους εγχειρήματος.
Το να προσπαθείς σε καιρούς ιδιαίτερα δύσκολους για την κοινωνία και με μέσα ελάχιστα, αλλά με τη βοήθεια και την αρωγή εξαιρετικών επαγγελματιών και καθαρών ανθρώπων, μας δίνει μεγάλη ενθάρρυνση ότι αξίζει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε.
Είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι το αποτέλεσμα, αύριο, θα μας δικαιώσει... Όπως θα δικαιώσει και την ανυποχώρητη στάση της προέδρου της 4ης Δημοτική Κοινότητας Αθήνας κ. Δήμητρας Σιδερή. Ελάτε κι εσείς! Πυκνώστε τις τάξεις εκείνων που επιμένουν αισιόδοξα να αγωνίζονται για μια καλύτερη Αθήνα που αξίζει σε μας και τα παιδιά μας... Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί!

  • Δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ μερικά σχολεία που οι Σύλλογοι Γονέων έχουν δηλώσει συμμετοχή στο καρναβάλι στον Κολωνό... Κι ΕΔΩ το κάλεσμα της Επιτροπής Κατοίκων Ακαδημίας Πλάτωνα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου