Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Μνημόνια εις το διηνεκές: 32 χρόνια η διάρκεια του αριστερού Μνημονίου! Τετέλεσται....

Επικυρώθηκε και από το Eurogroup χθες η μνημονιακή συμφωνία την οποία ψήφισε εκ των προτέρων η ελληνική βουλή με ευρεία πλειοψηφία. Αποφασίστηκε ότι η πρώτη δόση του δανείου θα είναι 26 δισ. ευρώ, που θα πάνε απευθείας στις τράπεζες και στο χρέος, ενώ στην συνέχεια (αν είναι... καλά παιδιά οι ΣΥΡΙΖΑίοι) θα εκταμιευθούν εν καιρώ (με τα ανάλογα μέτρα βεβαίως βεβαίως) άλλα 74 περίπου δισ. ευρώ.

Το ογκώδες τοκογλυφικό δάνειο, που θα σαρώσει ότι έχει απομείνει από την ελληνική οικονομία και θα φτωχοποιήσει ακόμα περισσότερο τον Ελληνικό Λαό, θα διαρκέσει 32 χρόνια. Κοινώς θα έχουμε μνημόνιο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το 2047! Στο μεσοδιάστημα θα έχει ξεπουληθεί η Ελλάδα, θα έχει μετατραπεί ο Ελληνικός Λαός σε πληθυσμό – εσμό φτηνού εργατικού δυναμικού και τότε θα έρθουν οι «επενδυτές» - επικυρίαρχοι, που θα καταστήσουν την χώρα μας και επισήμως προτεκτοράτο, υπό την εποπτεία τους.

Επιβεβαιώνεται, λοιπόν, η φράση του Βαρουφάκη ότι θα πληρώνουμε «εις το διηνεκές». Όντως, οι διεθνείς τοκογλύφοι θα βρίσκονται εδώ τουλάχιστον μέχρι το 2047 για να πίνουν το αίμα του Ελληνικού Λαού, να αγοράζουν έναντι πινακίου φακής τα πάντα.

  • Πηγή: http://xanthiwtikos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου