Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Μία «Έκπληξη» για τους άστεγους της Αθήνας!

Για 6η χρονιά το artAZ και η διεθνής καλλιτεχνική κοινότητα βρίσκονται δίπλα στους αστέγους της Αθήνας κάνοντας… την «Έκπληξη»!


H «Έκπληξη», η ετήσια έκθεση του artAZ για την υποστήριξη των αστέγων της Αθήνας. επιστρέφει με την 6η έκδοσή της, σε συνεργασία με την ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΚΟ και πληθώρα Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών .

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί 25 Φεβρουαρίου – 1 Μαρτίου 2015 στον πολιτιστικό χώρο «9 ΕΝΝΕΑ»


Τι είναι η «Έκπληξη»

Από το 2009, το artAZ ενώνει κάθε χρόνο τις δυνάμεις του με εκατοντάδες Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες προκειμένου να ενισχύσει τους αστέγους συμπολίτες μας. Οι καλλιτέχνες δημιουργούν ειδικά για την ΕΚΠΛΗΞΗ, και προσφέρουν αφιλοκερδώς, έργα μικρής διάστασης. Τα έργα  διατίθενται σε ενιαία συμβολική τιμή (50 €), και είναι υπογεγραμμένα στην πίσω πλευρά τους, ώστε να διατηρείται μυστική η ταυτότητα του καλλιτέχνη. Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές καλούνται να επιλέξουν τα έργα με μοναδικό γνώμονα το προσωπικό τους γούστο. Στην έκθεση συμμετέχουν Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες, καταξιωμένοι και ανερχόμενοι -απο εικαστικούς διεθνούς εμβέλειας μέχρι  φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών- ενώ τα έργα άλλοτε φέρουν το χαρακτηριστικό στίγμα του δημιουργού τους και άλλοτε είναι παραπλανητικά, με σκοπό να παρασύρουν σε ένα εικαστικό παιχνίδι που έχει πάντα σαν κατάληξη την κοινωνική προσφορά.


Global Edition

Εκατοντάδες μικρά έργα σας περιμένουν και φέτος να γνωρίσετε τη Σύγχρονη Τέχνη και να εκτεθείτε στις νέες τάσεις και τα ρεύματα της. Η ΕΚΠΛΗΞΗ 6 - Global Edition υποστηρίζεται απο την παγκόσμια εικαστική κοινότητα. Καλλιτέχνες από όλον τον κόσμο δηλώνουν έμπρακτα τη στήριξη τους προσφέροντας τα έργα τους, που καταφθάνουν από τη Σλοβενία μέχρι το Rhode Island, υπογραμμίζοντας τη συνοχή και τη δύναμη του καλλιτεχνικού κόσμου.

Όπως πάντα, η έκθεση ξεκινάει online στο artAZ, στο λήμμα "SURPRISE". Κάθε μέρα προσθέτονται νέα έργα. Επισκεφτείτε τη σελίδα www.artaz.gr/surprise για να είστε προετοιμασμένοι προτού πάτε στην έκθεση.

  • Διεύθυνση: «9 ΕΝΝΕΑ», Κέας 9, Πλ. Κολιάτσου
  • Εγκαίνια έκθεσης: Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015, 20:00
  • Διάρκεια έκθεσης: 26 Φεβρουαρίου – 1 Μαρτίου 2015
  • Ώρες λειτουργίας: Πέμπτη 26/2 - Σάββατο 28/2, 14:00 - 21:00
  • Παραλαβή έργων: Κυριακή 1 Μαρτίου 2015, 12:00 – 17:00 ή κατόπιν συνεννόησης
  • Πηγή: http://www.news4people.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου