Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Απόκριες και φέτος για τους μαθητές στην 4η Δημοτική Κοινότητα Αθήνας. Χαιρόμαστε για τη συνέχεια του θεσμού!

Η πείρα από την περσινή μεγάλη αποκριάτικη εκδήλωση, όπου συμμετείχαν πλήθος σχολικών μονάδων και διασκέδασαν με την καρδιά του άνοιξε το δρόμο…

Πολύ χαιρόμαστε που είδαμε στο Facebook την πρωτοβουλία της 4ης Δημοτική Κοινότητας Αθήνας, του ΟΠΑΝΔΑ και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων της περιοχής μας να συνεχίζουν την παράδοση που είχαμε αγκαλιάσει θετικά κατά την περίοδο κατά την οποία είχαμε την ευθύνη διοίκησης της Δημοτικής Κοινότητας.
Η ανακοίνωση η οποία αναδημοσιεύτηκε με τη μορφή κοινοποίησης πολλές φορές από ανθρώπους που έχουν σχέση με τα σχολεία αναφέρει:

Η 4η Δημοτική Κοινότητα σε συνεργασία με τον ΟΠΑΝΔΑ και την Ένωση Γονέων διοργανώνει Μαθητικό Καρναβάλι την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015.
Ώρα έναρξης 11:00 από τον ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ ΚΟΛΟΚΥΝΘΟΥΣ και θα καταλήξει στη Πλατεία Πέτρουλα στην Λένορμαν & Αλεξανδρείας (Απέναντι από τον Αγ. Κων/νο).
Σας περιμένουμε....

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία και εφέτος να διασκεδάσουν. Και είναι καλό να συνεχίζεται κάτι όμορφο, το οποίο έχει λειτουργήσει ως παράδοση.
Δεν είναι μάλιστα ούτε κακό, ούτε υποτιμητικό οι σημερινοί άνθρωποι που φέρουν την ευθύνη της διοίκησης της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Αθήνας να ρωτάνε και να συμβουλεύονται του παλιότερους. Η πείρα σίγουρα θα δώσει καλύτερα αποτελέσματα. Ιδιαίτερα όταν αυτό αφορά παιδιά ή τους δημότες μας, πραγματικά ήμουν και είμαι πάντα στη διάθεση των ιθυνόντων.
Καλές αποκριές σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου