Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Κλειστά, λόγω εκλογών, τα σχολεία Παρασκευή και Δευτέρα. Χαράς ευαγγέλια για τους μαθητές!

Οι μαθητές της χώρας θα απέχουν από τις σχολικές τάξεις την Παρασκευή (23 Ιανουαρίου) και τη Δευτέρα (26 Ιανουαρίου), σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, καθώς στις 25 Ιανουαρίου θα διεξαχθούν οι Εθνικές εκλογές 2015.

Συγκεκριμένα, για όσες σχολικές μονάδες έχουν οριστεί ως καταστήματα ψηφοφορίας οι διευθυντές τους καλούνται να παραδώσουν το πρωί της Παρασκευής 23 Ιανουαρίου 2015 τις σχολικές αίθουσες στις κατά τόπους δημοτικές αρχές ώστε να γίνει έγκαιρα η διαμόρφωσή των αιθουσών και των χώρων που θα χρησιμοποιηθούν στις βουλευτικές εκλογές.

Αυτό ορίζει απόφαση που υπέγραψε ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, η οποία απεστάλη σε όλες τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ώστε να ενημερώσουν τα σχολεία της αρμοδιότητάς τους.

Με την ίδια απόφαση ορίζεται ότι οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων που τυχόν διαθέτουν τεχνικά μέσα διευκόλυνσης ατόμων με αναπηρίες (ράμπες κ.λπ) να φροντίσουν ώστε να βρίσκονται στη διάθεση τους για να εξασφαλιστεί η ασφαλής πρόσβασή τους στις αίθουσες ψηφοφορίας.

Υπενθυμίζεται ότι στις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής 25 Ιανουαρίου, ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των exit polls για τις βουλευτικές εκλογές 2015.

  • Πηγή: http://www.newsbomb.gr
  • Μάθετε που ψηφίζετε πατώντας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου