Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

H ΓΣΕΕ αντιδρώντας στη δογματική εμμονή κυβέρνησης και τρόικας στις πολιτικές λιτότητας και φοροεπιδρομών που συνεχίζονται μέσα και από τον νέο προϋπολογισμό, πραγματοποιεί μαζί με την ΑΔΕΔΥ 24ωρη Γενική απεργία την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Απεργούμε και αγωνιζόμαστε κατά των κυβερνητικών μέτρων που συντηρούν τον εργασιακό μεσαίωνα, με την ανεργία να παραμένει σε εφιαλτικά επίπεδα, μετατρέπουν το κοινωνικό κράτος σε φιλανθρωπικό, που καθιστούν τους εργαζόμενους τα μόνιμα υποζύγια της κρίσης και των ελλειμμάτων.
Αντιδρούμε σε κάθε μνημονιακό μέτρο που υποτιμά τη ζωή μας.
Είμαστε απέναντι σ αυτές τις πολιτικές οι οποίες ανακυκλώνουν την ύφεση, αυξάνουν την ανεργία και μετατρέπουν την οικονομική κρίση σε ανθρωπιστική.
  Αντιδρούμε σε κάθε σκέψη και στόχευση για κατάργηση των συνδικαλιστικών ελευθεριών με σκοπό την κάμψη της αντίστασης  και της αντίδρασης των εργαζομένων , για κατάργηση κάθε έννοιας κοινωνικής δικαιοσύνης και ασφάλειας.
Η μαζική και ενωτική συμμετοχή στην απεργία και στο συλλαλητήριο των συνδικάτων την Πέμπτη στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος θα είναι η απάντησή μας στις αδιέξοδες και καταστροφικές πολιτικές που έχουν ξεζουμίσει τον κόσμο της μισθωτής εργασίας, έχουν εξαθλιώσει την ελληνική κοινωνία και βυθίζουν την οικονομία στην ύφεση και στην αποεπένδυση.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ

ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΑΡΑΣΜΟ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 11πμ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου