Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Πολιτικά βαριά η ατμόσφαιρα. Λίγο οξυγόνο...

Ίσως η συμμετοχή στον ποδηλατικό αγώνα την Κυριακή βοηθήσει να αλλάξουμε ατζέντα, δείτε ΕΔΩ, από την πολιτική δυσωδία που άνοιξε με τις αποκαλύψεις των διαλόγων Μπρατάκου – Χρυσής Αυγής.
'Η η συμμετοχή όσων είναι γονιών και έχουν ευθύνη απέναντι τους στην “Ημέρα Παιδείας” που οργανώνουν τέσσερις Σύλλογοι Γονέων της περιοχής μας.

Μια βρώμα, πολιτική δυσωδία αναπνέουμε από χθες... Κι αυτό έχει να κάνει με τους αποκαλυπτικούς διαλόγους του γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου κ. Μπρατάκου με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής κ. Κασιδιάρη που φιλοδοξεί να είναι και... υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας.
Οι πολίτες που βιώνουν απελπιστικά στο πετσί τους τη σκληρή λιτότητα, πέντε χρόνια τώρα, δεν μπορούν να ανεχθούν άλλο να παίζουν στις πλάτες τους μικροπολιτικά παιχνίδια, επικίνδυνα και άρρωστα που όχι μόνο δε βοηθούν, άλλα υποσκάπτουν και τη δημοκρατική ομαλότητα.
Υπεύθυνος δεν είναι μόνο ο αφελής και επικίνδυνος κ. Μπρατάκος για να κλείσει το θέμα με την παραίτηση του. Υπεύθυνη είναι ολόκληρη η κυβέρνηση με πρώτους τον πρωθυπουργό κ. Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Βενιζέλο.
Όπως θα πρέπει να λογοδοτήσει και ο κ. Κασιδιάρης για τη χρησιμοποίηση κρυφών καμερών προκειμένου να παγιδεύσει τον συνομιλητή του. Μ' αυτό το ήθος έρχεται στο Δήμο Αθηναίων για να... διορθώσει τα κακώς κείμενα; Κούνια που τον κούναγε... Οι Αθηναίοι πολίτες έχουν και κρίση και μνήμη κι ΄ταν φτάσουν στην κάλπη του Μαΐου θα του δώσουν την απάντηση που του πρέπει..
Ανάλγητοι και ξένοι από την καθημερινότητα του πολίτη καλούνται να πάρουν το μάθημα τους. Η Αθήνα έχει πάθει πολλά από ανθρώπους μ' αυτή τη νοοτροπία. Καιρός να δοθεί η δυνατότητα σε νέους ανθρώπους να αλλάξουν το τοπίο. Αρκετά πια, με δαύτους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου