Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Στη δεύτερη θητεία θα πετύχουμε ακόμα περισσότερα

Μια αξιότιμη κυρία με κύρος, ήθος και σεβασμό στον συνάνθρωπο της! Έχει δώσει και έχει προσφέρει πολλά στην 4η δημοτική κοινότητα και όχι μόνο... Καλή επιτυχία και σαν δημοτικός σύμβουλος Δήμητρα Σιδερή.
Έχοντας κάνει τη σοβαρότερη δουλειά υποδομής, οικονομικού και διοικητικού εξορθολογισμού, στη μικρότερη θητεία που έχει διανύσει δήμαρχος στην Αθήνα – λίγο περισσότερο από 3 χρόνια – γνωρίζουμε πού θέλουμε να φτάσουμε αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα πετύχουμε τους στόχους μας. Έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι στη δεύτερη θητεία θα πετύχουμε να κάνουμε τη διαφορά για την Αθήνα και τους πολίτες της. Θα πετύχουμε να αποτελέσει η πρωτεύουσα την εξαίρεση αλλά και το παράδειγμα για ένα νέο τρόπο, ένα πρότυπο τοπικής αυτοδιοίκησης στη χώρα.
Για τη μετάβαση της Αθήνας σε μια νέα εποχή έχουμε, άλλωστε, δύο σημαντικά μέσα: το «Έργο Αθήνα» για αστικές παρεμβάσεις, στήριξη της επιχειρηματικότητας και αντιμετώπιση της ανεργία. Και το Σχέδιο Ολοκληρωμένης Αστικής Παρέμβασης, ένα στρατηγικό σχέδιο για την αναμόρφωση της πόλης σε κάθε γειτονιά.
Η κ. Δήμητρα Σιδερή στην παρουσίαση των νέων υποψηφίων στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη, δίπλα στον δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη.

2 σχόλια:

  1. Δήμητρα, η υποψηφιότητά σου είναι από τις πιο αξιόλογες στην τοπική αυτοδιοίκηση. Συνέχισε έτσι!
    Αναστασία Παυλίδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε πολύ για την εκτίμηση σου Νατάσσα στο πρόσωπο της Δήμητρας Σιδερή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή