Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Ετοιμάζεται το προεκλογικό φυλλάδιο...

Άνοιξη θα... μυρίζει το προεκλογικό φυλλάδιο της προέδρου της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Αθήνας, Δήμητρας Σιδερή. Απλή και ανθρώπινη φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες αυτής της μορφής επικοινωνίας στο όμορφο πάρκο μας, αναδεικνύοντας και τις φυσικές ομορφιές του.
Αυτό που πραγματικά επιθυμεί η ίδια και το επιτελείο που την στηρίζει σ' αυτή την πολύ σημαντική πολιτική για την ίδια είναι να δώσει με απλό, ρεαλιστικό τρόπο, το μήνυμα, ότι η γειτονιά μας είναι πολύ όμορφη κάθε εποχή, αλλά ιδιαίτερα την άνοιξη και απογειώνει τις ανθρώπινες αισθήσεις.
Κι επιτέλους μέρος της καθημερινότητας μας είναι και η ποιότητα της ζωής μας. Σ' αυτό το μοναδικό πάρκο με τη διπλή αξία, τόσο για το φυσικό κάλος τους όσο και για την πολιτιστική κληρονομιά της ιστορίας. Εδώ που δίδαξε ο φιλόσοφος Πλάτωνας ανοίγοντας δρόμους για την ανθρωπότητα ολόκληρη σε ζητήματα που αφορούν την ορθολογική σκέψη.
Η Δήμητρα Σιδερή, στα τρία χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι της 4ης Δημοτικής Κοινότητας έκανε πράξη μια απλή αλήθεια. Άνοιξε διάπλατα τις πόρτες του γραφείου της και άκουσε προσεκτικά καθένα που έφτανε ως εκείνη, επιδιώκοντας λύσεις σε ζητήματα που πολλές φορές όρθωνε η γραφειοκρατία.
Ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Και όπως ακριβώς πολιτεύτηκε σε επίπεδο Κοινότητας έτσι όρθια, αξιοπρεπής, με θέσεις και απόψεις πάνω στα μεγάλα ζητήματα της Αθήνας είναι αποφασισμένη να σταθεί και στο κεντρικό Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.
Δύναμη της η αγάπη και εμπιστοσύνη που έχει οικοδομήσει με τους Αθηναίους... Γι' αυτό και τολμά το μεγάλο βήμα. Επειδή εμπιστεύεται και και το ένστικτο και την τιμιότητα των ψηφοφόρων που γνωρίζουν πώς θα υπερασπισθούν το συμφέρον τους μπροστά στην κάλπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου