Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Στο δρόμο για τις εκλογές...

Η πρόεδρος της 4ης Διαμερισματικής Κοινότητας Αθήνας κ. Δήμητρα Σιδερή... Τρία χρόνια τώρα στην πρώτη γραμμή για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Καθώς πλησιάζουμε προς τον Μάιο και τις κάλπες των εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις Ευρωεκλογές, όλο και θα παρατηρούμε ένα φαινόμενο που εμφανίζονται ξαφνικά... Υπάρχουν πολλοί που ως να κατέχουν όλες τις λύσεις προσφέρουν μαγικές λύσεις σαν τους ταχυδακτυλουργούς που μπορούν μπροστά στα μάτια των θεατών τους να βγάζουν λαγούς από το καπέλο τους...
Εμείς μ' αυτό το σημείωμα, θέλουμε απλά να επισημάνουμε το λάθος να εμπιστευτούμε αυτούς τους σαλτιμπάγκους της πολιτικής με την πολύ περιορισμένη διάρκεια ζωής. Ας το ξεκαθαρίσουμε από την αρχή: Θαύματα δεν γίνονται στις μέρες μας. Υπάρχουν μόνο έντιμοι άνθρωποι που μπορείς να τους εμπιστευθείς την ψήφο σου... Που δεν υπόσχονται μεγάλα πράγματα τα οποία δεν είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν, αλλά είναι καθημερινά στο πόστο ευθύνης τους για να δώσουν λύσεις στα θέματα καθημερινότητας του πολίτη.
Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι η κ. Δήμητρα Σιδερή. Δεν προέρχεται από πολιτικό τζάκι. Δεν έχει κάνει επάγγελμα στη ζωή της την πολιτική. Δεν επεδίωξε ποτέ θέσεις για να δρέψει τους κοινωνικούς αγώνες της. Ήταν μαζί μας χθες που δεν είχε ευθύνες και παρέμεινε δίπλα μας ακόμα και μετά την εκλογή της και την ανάληψη της θέσης ευθύνης της προέδρου στην 4η Διαμερισματική Κοινότητα επί της Αλεξανδρείας στην πλατεία Σωτήρη Πέτρουλα. Το αυτί της είναι διαθέσιμο να ακούσει και να δώσει λύσεις σε κάθε πρόβλημα...
Ας σεβαστούμε την πόλη
Ενόψει των εκλογών του Μαΐου για την Αυτοδιοίκηση και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, σήμερα ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γ. Καμίνης έστειλε επιστολή προς τα πολιτικά κόμματα και τους υποψηφίους ζητώντας τους να σεβαστούν την Αθήνα. Υπενθυμίζοντας το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο για τη μη νόμιμη αφισοκόλληση, επισήμανε ότι ο σεβασμός του αστικού περιβάλλοντος της πόλης αποτελεί ζήτημα πολιτικού πολιτισμού. Κάλεσε τα κόμματα και τους υποψηφίους να συμβάλλουν στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεται για την περιβαλλοντική και αισθητική αναβάθμιση της Αθήνας. Ας σεβαστούμε την πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου