Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Καμίνης: «Δεν θα κάνω εγώ τη... γεροντοκόρη»

Για τη μεγάλη εκλογική μάχη στο Δήμο της Αθήνας, τα προβλήματα της πρωτεύουσας, την Χρυσή Αυγή και τους αντιπάλους του στις δημοτικές εκλογές μίλησε ο Γιώργος Καμίνης σε συνέντευξη στο theTOC.
Ο κ. Καμίνης αναφερόμενος στην κομματική στήριξη που έχει για τον δήμο Αθηναίων τόνισε ότι δεν τον στηρίζουν μόνο το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, ενώ στο ερώτημα γιατί δεν απέρριψε τη στήριξη αυτή αφού δηλώνει ανεξάρτητος υποψήφιος, απάντησε: «Οι άνθρωποι ήρθαν και με στήριξαν και θα κάνω τη γεροντοκόρη και θα πω ότι θα παρεξηγηθώ;».
Ο δήμαρχος εξαπέλυσε και «καρφιά» κατά των αντιπάλων του, ενώ άσκησε κριτική στον Αρη Σπηλιωτόπουλο για την ψήφο του υπέρ της κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας.
Επανέλαβε, δε, πως είναι μετωπικά αντίθετος με τη Χρυσή Αυγή κι εάν περάσει ο Ηλίας Κασιδιάρης στον δεύτερο γύρο και εκείνος όχι, θα στηρίξει τον αντίπαλο του.
Στο δίλημμα, ωστόσο, που του τέθηκε για το ποιόν θα στηρίξει εάν περάσουν στο δεύτερο γύρο οι κύροι Σπηλιωτόπουλος-Σακελλαρίδης, απάντησε: «Θα κρίνουμε και πως ωριμάζουν οι υποψήφιοι...».Είπε, δε, ότι «οι ιδεολογίες δεν έχουν πεθάνει αλλά η πραγματικότητα τις διαψεύδει» και ζήτησε να μην μπαίνουν «ταμπέλες» στα αυτοδιοικητικά δρώμενα.
Ο κ. Καμίνης αναφέρθηκε και στις δημοσκοπήσεις στις οποίες φαίνεται πως πιάνει «ταβάνι» και έχει υψηλό ποσοστό μη αποδοχής, τονίζοντας πως «τώρα έχει αρχίσει να γίνεται γνωστή η δουλειά μας», ενώ παράλληλα τόνισε πως δεν δίνει σημασία στις δημοσκοπήσεις «από χαρακτήρα».
  • Δείτε ΕΔΩ ζωντανά τη συνέντευξη του Δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη στην Έλλη Στάη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου