Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Τα ονόματα του επιτελείου του κόμματος Γιώργου Παπανδρέου. Τι ενδιαφέρον μπορεί να έχουν;

Στο νέο κόμμα που ετοιμάζει ο Γιώργος Παπανδρέου κεντρικό ρόλο φαίνεται ότι αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Γιώργος Ελενόπουλος, έως τώρα εκπρόσωπος Τύπου του πρώην πρωθυπουργού.

Ο Γιώργος Ελενόπουλος ανέλαβε συντονιστής του γραφείου, θέση που «χήρευε» εδώ και καιρό, ενώ η προετοιμασία για την ίδρυση και την εξαγγελία του νέου κόμματος βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Ο Γιώργος Παπανδρέου από ό,τι λέγεται δεν δείχνει να απογοητεύεται από τις μυστικές δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι το ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου έχει το προβάδισμα από το νέο κόμμα του Γιώργου, καθώς εκτιμά ότι η δυναμική θα αναπτυχθεί εφόσον εξαγγελθεί, στελεχωθεί και εμφανιστεί το κόμμα με τις θέσεις του.

Ο Γιώργος Ελενόπουλος με τον Γιώργο Πετρουλάκη βάζουν τις τελευταίες πινελιές στην πλατφόρμα του νέου κόμματος, ενώ στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού σημαντικό ρόλο παίζει και ο Τάσος Συκάκης, που αποτέλεσε συνεργάτη του Γιώργου Πεταλωτή.

Υπεύθυνος Οργανωτικού είναι ο Γιώργος Κόκιος, ενώ σημαντικό ρόλο παίζουν οι βουλευτές Φίλιππος Σαχινίδης και Θάνος Μωραΐτης, ο πρώην Γραμματέας Σωκράτης Ξυνίδης, αλλά και ο Γιώργος Πεταλωτής.

  • Πηγή: http://www.tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου