Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Μια πρόταση για σήμερα το βράδυ κάπου κοντά μας...

Αυτό είναι ό,τι πρέπει για βράδυ Παρασκευής. Το ισόγειο bar-εστιατόριο-gift shop του πιο φιλικού μουσείου της πόλης έκανε ένα γερό lifting: με μεγάλα τραπέζια, πολύ πράσινο, καινούρια πιάτα, νέες ετικέτες κρασιών και ακόμα μεγαλύτερη αγκαλιά στη νέα δημιουργική σκηνή της Αθήνας.

Και αύριο θα πάρουμε μια πρώτη γεύση από όλα αυτά, σε ένα πάρτι εγκαινίων με food design και πολύ ενδιαφέροντα DJ sets και performances. Οι Studiolav θα λανσάρουν νέα μπισκότα υψηλής ραπτικής (!) και οι Greece is for Lovers θα σερβίρουν το ιδιοφυώς κιτς beach pudding — κατά κόσμον χαλβά σιμιγδαλένιο, σε φόρμες που θυμίζουν ερωτική γλυπτική σε κυκλαδίτικη αμμουδιά.

Την ίδια ώρα, το χώρο θα γεμίζουν το set της πολυτάλαντης Γεωργίας Καρύδη και τα ηχοτοπία του Δημήτρη Παπαδάτου (Jay Glass Dubs) και της Ελένης Αδαμοπούλου (Giganta), που δικαιολογούν από μόνα τους μια βόλτα μέχρι την Πειραιώς — αμφότερων το ταλέντο έχει ξεπεράσει αυτή την πόλη.

Εμείς λογικά θα κολλήσουμε στο εθιστικότερο, ίσως, πωλητήριο μουσείου της Αθήνας με ένα κοκτέιλ στο χέρι. Πριν περάσουμε απέναντι στο Upupa Epops για το επόμενο.

  • Παρασκευή 4/11, 20.30-00.00.
  • Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138, τηλ.
  • Αναλυτικές πληροφορίες εδώ. Food design performances 21.00-22.00. Γεωργία Καρύδη 20.00-21.30, Jay Glass Dubs 21.30-22.30 και Giganta 22.30-00.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου