Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Ντου της αστυνομίας σε ιστορικό υπαίθριο κινηματογράφο και σύλληψη υπευθύνου επειδή έδινε δωρεάν ποπ – κορν και νερό στους θεατές!

Την ώρα που οι διαρρήκτες στην πεδινή Ηλεία κάνουν καθημερινά «πάρτι» στα σπίτια και στις περιουσίες των πολιτών, το Αστυνομικό Τμήμα της Ανδραβίδας ασχολείται με τον μοναδικό ιστορικό υπαίθριο κινηματογράφο του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης το ΣΙΝΕ ΡΟΔΟΝ που ανήκει σε ΝΠΔΔ και το κατά πόσο αυτός είναι νόμιμος!

Έτσι λοιπόν χθες την νύχτα στην διάρκεια της παρθενικής προβολής του «Σινέ Ρόδον» στον Σταφιδόκαμπο Ανδραβίδας και παρουσία 200 θεατών τα δαιμόνια αστυνομικά όργανα του Α.Τ. Ανδραβίδας, με βάση – όπως είπαν – ανώνυμη καταγγελία, έκαναν ντου στον υπαίθριο κινηματογράφο και συνέλαβαν τον υπεύθυνο και πρόεδρο του ΝΠΔΔ Πνευματικού Κέντρου Σταφιδοκάμπου, Γιώργο Αλεβιζόπουλο με την αιτιολογία ότι για το μπουκαλάκι με το νερό που έδινε δωρεάν στους θεατές, έπρεπε να έχει άδεια καντίνας από το υγειονομικό.

Ο κ. Αλεβιζόπουλος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ΑΤ Ανδραβίδας απ όπου κρατήθηκε 4 ώρες και αφέθηκε τελικά ελεύθερος αφού πρώτα σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία !

Σημειώνεται ότι η αστυνομική παρέμβαση έγινε από το πλήρωμα του μοναδικού περιπολικού της ΕΛ.ΑΣ που θεωρητικά επόπτευε εκείνη την ώρα μια τεράστια περιοχή από την Γαστούνη μέχρι και την Βάρδα Ηλείας.

«Συγχαρητήρια κύριοι.. Κατά την διάρκεια της χθεσινής προβολής κάνατε καταγγελία για να σταματήσετε την λειτουργία του Σινέ Ρόδον… 200 συμπολίτες μας παρακολουθούσαν την ταινία με δωρεάν ποπ κορν και νερό, άλλα εσείς το καταγγείλατε. Προφανώς δεν θέλετε να τους αφήσετε να δουν θερινό σινεμά.. Σας ενοχλεί το γεγονός ότι στηρίζουν αυτό που αγαπούν.. Στείλατε τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ στο αυτόφωρο. Μικροί και ασήμαντοι καταντήσατε..» – έγραψε στην ιστοσελίδα του αμέσως μετά το περιστατικό ο κ. Αλεβιζόπουλος.

Οι θεατές «αυτόπτες μάρτυρες» της πρωτοφανούς αστυνομικής αθλιότητας μιλώντας στο www.apokalypseis.com έκαναν λόγο χαριτολογώντας για την Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή της Ηλείας η οποία – όπως τόνισαν – θα πρέπει να προβληματίσει άμεσα το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ .

«Δεν γίνεται το πλήρωμα ενός περιπολικού που θεωρητικά εποπτεύει μια τεράστια περιοχή να ασχολείται με το κατά πόσο είναι νόμιμη η δωρεά μπουκαλιών νερού και ποπ – κορν σε έναν ιστορικό και αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Πολιτισμού υπαίθριο κινηματογράφο» – ανέφεραν οργισμένοι!

  • Του Μάκη Νοδάρου
  • Πηγή: apokalypseis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου