Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση Μαυρίκου

Είχε καταναλώσει 7-8 ηρεμιστικά χάπια


Σημαντικά ποσότητα ηρεμιστικών χαπιών φέρεται να είχε καταναλώσει ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος το πρωί της 9ης Ιουλίου 2016, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, ο εκδότης που απανθρακώθηκε μέσα στο τζιπ μάρκας Πόρσε στην Αττική Οδό, είχε πιεστεί αφόρητα λόγω της σύλληψης και της δικαστικής περιπέτειας με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει κατάθλιψη. Στο αίμα του εκδότη ανιχνεύθηκαν βενζοδιαζεπίνες (ηρεμιστικά χάπια). Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι το βράδυ πριν το μοιραίο περιστατικό αλλά και το πρωί της 9ης Ιουνίου ο Παναγιώτης Μαυρίκος είχε καταναλώσει περίπου 7 με 8 χάπια, ενώ δεν ανιχνεύθηκε αλκοόλ στο αίμα του.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εκτιμούν υπέστη κάποιο παθολογικό επεισόδιο λόγω του οποίου το τζιπ άρχισε να προσκρούει για περίπου 300 μέτρα στο δεξιό προστατευτικό τοιχίο της Αττικής Οδού.

«Είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, καθώς επιβεβαιώνεται ότι βρισκόταν σε καλή κατάσταση την ώρα που οδηγούσε. Δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ, παρά μόνο ευρέως διαδεδομένα χάπια ηρεμιστικά, διότι αντιμετώπιζε μια μικρή κατάθλιψη», δηλώνει στην εφημερίδα ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας. Λέει ακόμη ότι: «Δύο είναι τα βασικά σενάρια. Το πρώτο η μηχανολογική βλάβη και το δεύτερο η δολιοφθορά».

«Η φωτιά ξέσπασε στο εσωτερικό της καμπίνας από οπή στο δεξί του πόδι» λέει αρμόδια πηγή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα η πραγματογνωμοσύνη δείχνει ότι το σασμάν εξερράγη. Επίσης η εφημερίδα αναφέρει ότι χύθηκαν βαλβολίνες.

  • Πηγή: http://www.greek-inews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου