Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

MEGA: Οριστική διακοπή του δελτίου ειδήσεων με απόφαση των τεχνικών... Τι κατάντια!

Οι τεχνικοί του Mega αποφάσισαν στην οριστική διακοπή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, ενώ προχωράνε σε νέες απεργίες, αφού παραμένουν απλήρωτοι.

Η ανακοίνωσή τους αναφέρει: «Και επειδή ο κόμπος έφτασε στο χτένι, στην τελευταία συνέλευση των τεχνικών του MEGA αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων με καθημερινές στάσεις εργασίας, μέχρις ότου καταβληθούν όλα τα δεδουλευμένα. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τώρα που το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό κανάλι της χώρας, το δικό τους κανάλι, θα μείνει χωρίς κεντρικό δελτίο, αν αποφασίσουν οι μέτοχοι να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους»

Η νέα 24ωρη απεργία μέχρι τις 6 το πρωί του Σαββάτου κήρυξε το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ για όλους τους δημοσιογράφους στον τηλεοπτικό σταθμό και στην ιστοσελίδα megatv.com.

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις συνεχίζονται έπειτα από την αθέτηση της δέσμευσης της εργοδοσίας να καταβάλει τις οφειλόμενες αποδοχές προς τους δημοσιογράφους του β' 15νθημέρου Μαρτίου 2016, των αποδοχών των μηνών Απριλίου και Μαΐου 2016, καθώς και την ελλιπή πληροφόρηση των εργαζομένων, γεγονός το οποίο δημιουργεί κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ζητεί:

- Την άμεση καταβολή όλων των οφειλομένων αποδοχών προς τους συναδέλφους δημοσιογράφους.

- Την άμεση ενημέρωση όλων των εργαζομένων επί των προβλημάτων που αφορούν στη λειτουργία του Τ/Σ.

  • Πηγή: http://www.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου