Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Από μονοξείδιο του άνθρακα ο θάνατος της 44χρονης

Από δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα και όχι από παθολογικά αίτια, όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί, προήλθε ο θάνατος της 44χρονης στο σπίτι του πατέρα της στην οδό Παπαναστασίου στην Ανατολή.

Αυτό προέκυψε από την νεκροψία - νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, γεγονός που δημιουργεί νέα δεδομένα σε μια υπόθεση που αρχικά είχε τα χαρακτηριστικά ενός περίεργου παιχνιδιού της μοίρας.

Με δεδομένο ότι στον ίδιο χώρο είχε βρεθεί νεκρή και η μητέρα της πριν μία ημέρα, ενώ και ο 77χρονος πατέρας της, τον οποίο είχε επισκεφθεί για να μην τον αφήσει μόνο η κόρη του, βρέθηκε αναίσθητος, υπάρχει ισχυρή πιθανότητα να συνδέονται και τα τρία περιστατικά με εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα, ενός τοξικού αερίου, το οποίο επειδή είναι άχρωμο, άοσμο, άγευστο και αρχικά μη-ερεθιστικό, είναι πολύ δύσκολα ανιχνεύσιμο. Ως πιθανότερη πηγή για τη διαρροή του μονοξειδίου του άνθρακα θεωρείται μια εγκατάσταση υγραερίου για την θέρμανση γειτονικών διαμερισμάτων.

Απαντήσεις θα απαντηθούν από την έρευνα που διενεργεί η Αστυνομία, ενώ στο σπίτι που βρέθηκαν νεκροί μάνα και κόρη, και αναίσθητος ο πατέρας, πραγματοποίησε εκ νέου αυτοψία ο ιατροδικαστής.

  • Πηγή: http://vimanews.gr/ του Αποστόλη Τζελέτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου