Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Προς τα πολιτικά κόμματα: Διαλέξτε

Αγαπητοί  του "λαού εκπρόσωποι",
Δεν έχουμε, πια, να μοιράσουμε τίποτα. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, πια. Η λέξη "νέμω- νέμομαι", από την οποία προέρχεται η ελληνική λέξη "Νόμος", σημαίνει κατέχω και μοιράζω. Η πολιτική σας, δια πράξεων, παραλήψεων  και σιωπής, δεν μας αφήνει κάτι, για να το μοιραστούμε.
Έτσι, σήμερα, παρουσιάζουμε κάποια αιτήματα, καμωμένα από αυτούς που βρέθηκαν, εξ αιτίας των δικών σας νόμων, στον πάτο του κοινωνικού βαρελιού: Άνεργοι, απολυμένοι, ανασφάλιστοι, άνθρωποι με κουτσουρεμένα εισοδήματα, με τα παιδιά μας να μεταναστεύουν, μετατραπήκαμε, κατόπιν σχεδίου, σε "οφειλέτες". Με αυτή τη δικαιολογία, εταιρείες, έτοιμες από καιρό, θέλουν τα σπίτια, τα μαγαζιά, τα χωράφια, την περιουσία μας. Μας απειλείτε και με φυλάκιση. Στο όνομα του "χρέους", πουλάτε φτηνά και αυτό που είναι δημόσια περιουσία. Στο όνομα του "χρέους", μας στερείτε τα αγαθά της υγείας, της παιδείας, το ρεύμα, το νερό, τα στοιχειώδη πράγματα, για την επιβίωση. Απαγορεύετε τη διανομή ελληνικών τροφίμων, χωρίς μεσάζοντες, τη διανομή γευμάτων σε πεινασμένους(αν δεν είναι "πιστοποιημένος" ο φορέας), εισβάλετε σε κοινωνικά ιατρεία και αγρούς, φορολογείτε τη φιλανθρωπία, την περιουσία, ανύπαρκτα εισοδήματα, την ύπαρξη παιδιών και τον άνεργο.  Εμποδίζετε την επιβίωση. Μας στερήσατε τη δικαιοσύνη, την πατρίδα, τη ζωή ως βιωμένη χαρά, αλλά και ως φυσική κατάσταση, με χιλιάδες να έχουν οδηγηθεί στο θάνατο, από απελπισία, αρρώστια και "ατυχήματα", εξ αιτίας της φτώχιας.
Δεν μας έμειναν πολλά να χάσουμε και γι΄αυτό, για τελευταία φορά, υποβάλλουμε "αιτήματα". Αν δεν γίνουν δεκτά, τα "αιτήματα" μας θα γίνουν πολιτικό πρόγραμμα της δικής μας πολιτικής οργάνωσης, με σκοπό την Απελευθέρωση της Πατρίδας και την Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας.
Με τη μέθοδο της σιωπής και της απόκρυψης από όλους σας, η οποία συνιστά και ενέχει δόλια συμπεριφορά, ο λαός δεν έμαθε ποτέ, ότι έχετε εκχωρήσει το χρήμα σε κάποιους ιδιώτες άγνωστης ταυτότητας. Δεν γνώριζε αυτό το τόσο σημαντικό γεγονός, για να μπορεί μετά λόγου γνώσεως να κάνει τα κουμάντα του, να συναλλάσσεται, να δανείζεται, να παράγει και να καταναλώνει, με τρόπο συνετό και προσεκτικό.
1. Από συστάσεως της Τράπεζας της Ελλάδος(αλλά και πιο πριν), η έκδοση "εθνικού" νομίσματος είχε εκχωρηθεί σε ιδιώτες και το κράτος μόνο με δανεισμό μπορούσε να το αποκτήσει. Το άρθρο 8 του καταστατικού της ΤτΕ  απαγορεύει την κατοχή πλειοψηφικού πακέτου μετοχών από το Δημόσιο και τους Δημόσιους οργανισμούς.
2. Ακόμα και αυτή την δυνατότητα του χαμηλότοκου δανεισμού δραχμών, το ελληνικό κράτος τη στερήθηκε, με αποφάσεις της βουλής.  Κανένα κόμμα δεν ενημέρωσε τον ελληνικό λαό, ούτε εξέφρασε τη δημόσια διαφωνία του  ότι με το νόμο 2275/ ΦΕΚ Α΄238/29.12.1994 αφαιρέθηκε το εδάφιο 11 του άρθρου 55 του καταστατικού της Τράπεζας της Ελλάδος, το οποίο  επέτρεπε στο κράτος να έχει δυνατότητα ανάληψης "εθνικού" νομίσματος από την Κεντρική Τράπεζα (βεβαίως και απαράδεκτα, πάντα με έντοκο δανεισμό). Το καταργημένο εδάφιο:
(Η Τράπεζα της Ελλάδος δύναται): "Να χορηγεί προσωρινάς προκαταβολάς εις δραχμάς προς το Δημόσιον δια δαπάνας του ετήσιου προϋπολογισμού του Κράτους." Προεδρικό Διάταγμα 21/ΦΕΚ Α' 287/22.08.1931...
Έκτοτε το κράτος προσφεύγει σε ιδιώτες, τις λεγόμενες "αγορές", οι οποίες δανείζουν με ληστρικά επιτόκια και αντί να εκδίδει χρήμα τυπώνει χρεόγραφα.
3. Κανένα κόμμα δεν ενημέρωσε τον ελληνικό λαό, ούτε εξέφρασε τη δημόσια διαφωνία του για το άρθρο 123 της ενοποιημένης απόδοσης της Συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση και της Συνθήκης για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (πρώην άρθρο 101 της ΣΕΚ), με το οποίο απαγορεύτηκε στο κράτος να έχει δυνατότητα ανάληψης του "ευρωπαϊκού" νομίσματος, αλλά και η αγορά κρατικών χρεογράφων, από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα:
"Απαγορεύονται οι υπεραναλήψεις ή οποιουδήποτε άλλου είδους πιστωτικές διευκολύνσεις από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ή από τις κεντρικές τράπεζες των κρατών μελών... προς θεσμικά και λοιπά όργανα ή οργανισμούς της Ένωσης, κεντρικές κυβερνήσεις, περιφερειακές, τοπικές ή άλλες δημόσιες αρχές, άλλους οργανισμούς δημοσίου δικαίου ή δημόσιες επιχειρήσεις των κρατών μελών. Απαγορεύεται επίσης να αγοράζουν απευθείας χρεόγραφα, από τους οργανισμούς ή τους φορείς αυτούς, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ή οι εθνικές κεντρικές τράπεζες".
4. Στο μέσο μιας πρωτοφανούς κρίσης: Η Βουλή, με τη μέθοδο της σιωπής, παρέτεινε κατά 30 χρόνια το μονοπώλιο της Τράπεζας της "Ελλάδος".  Με το άρθρο 165 παρ.7 του νόμου 4099/ ΦΕΚ Α΄250/20.12.2012, παρατείνεται ως το 2050 η θητεία του μονοπώλιου της ιδιωτικής Τράπεζας της "Ελλάδος". Κανένα κόμμα της βουλής, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που μιλούν για "εθνικοποίηση" ή "κρατικοποίηση" του τραπεζικού συστήματος, δεν αναφέρθηκε κατά τη συζήτηση του νόμου, στο άρθρο 165 παρ. 7 και στην παράταση της θητείας της ΤτΕ. Κανένας βουλευτής δεν  αναφέρθηκε στο θέμα αυτό, τόσο στην Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων όσο και στην ολομέλεια της Βουλής. Σα να μη συνέβη τίποτα.
5. Επί πολλά χρόνια, ο "πολιτικός" κόσμος και τα κόμματα ψηφίζουν νόμους ή κάνουν "αντιπολίτευση", υπακούοντας στη μία και μόνη εντολή: "Άσε με να εκδίδω και να ελέγχω τα χρήματα ενός έθνους, και δεν με ενδιαφέρει ποιος φτιάχνει τους νόμους του". Mayer Amschel Rothschild (1742- 1812)
Έπρεπε να έρθει η χρηματοπιστωτική κρίση του 2008 και να βρεθούμε στους πέντε δρόμους, για να αρχίσουμε να ψάχνουμε την αιτία της ανθρωπιστικής καταστροφής και να ανακαλύψουμε πώς παιζόταν και παίζεται το παιχνίδι, πώς εκτελείται το οργανωμένο σχέδιο υπερχρέωσης λαών και κρατών.
Και το τελευταίο λεπτό που κυκλοφορεί, ως εργαλείο συναλλαγών, στην Ελλάδα είναι δανεικό. Γεγονός που, αυτονόητα και με μαθηματική ακρίβεια, θα οδηγούσε μια μέρα στην υπερχρέωση και την αδυναμία εξόφλησης χρηματικών υποχρεώσεων. Δεν ήξεραν ή ήξεραν και σιωπούσαν;
Εάν υπάρχει η παραμικρή έκφραση δημόσιας διαφωνίας κάποιου κόμματος επί αυτών των πράξεων υποτέλειας,  παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, για να ζητήσουμε δημόσια συγνώμη και να ακούσουμε, προσεκτικά τις απόψεις σας σε όσα πιο κάτω θέτουμε. Αλλιώς, δώστε εξηγήσεις στον Ελληνικό Λαό, για την έμπρακτη ή σιωπηρή συναίνεση σας σε εγκληματικές ενέργειες (Ο σιωπών δοκεί συναινείν).
Για τους πιο πάνω 5 λόγους  και πολλούς άλλους ακόμα, δηλώνουμε ότι ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ στην εφορία, τις τράπεζες, τα ασφαλιστικά ταμεία και όπου αλλού, έχοντας μας, οργανωμένα και σχεδιασμένα, μετατρέψει σε "οφειλέτες".
Απαιτούμε από εσάς την ικανοποίηση των πιο κάτω αιτημάτων, αλλιώς θα ικανοποιήσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας με κάθε μέσο, όπως ορίζει το άρθρο 120 του Συντάγματος, (συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής σε εκλογές).
-Έκδοση άτοκου χρήματος, τόσου όσου χρειάζεται για τις ανάγκες της αγοράς και της κοινωνίας. Το χρήμα να πάψει να είναι ιδιοκτησία τραπεζιτών και να γίνει δημόσιο εργαλείο, δημοκρατικά διαχειριζόμενο.
-Διαγραφή του κρατικού χρέους, ως προϊον οργανωμένης απάτης.
-Πάγωμα χρεών νοικοκυριών και επιχειρήσεων, έως ότου, με διαφάνεια και δημοκρατικές διαδικασίες, ελέγξει και αποφασίσει ο νομοθέτης λαός, για κάθε περίπτωση χωριστά και για το ποιος, πόσο και αν πρέπει να πληρώσει.
Θέλουμε έμπρακτη δήλωση από τα κόμματα της αντιπολίτευσης:
-Ακύρωση όλων των νόμων, που ψηφίζονται σε συνθήκες Κατοχής και πλήττουν την Εθνική Ανεξαρτησία, τα δημοκρατικά δικαιώματα, τα δημόσια αγαθά, το εισόδημα των πολλών, τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία, αλλά ακόμα και αυτή την ίδια τη ζωή των ανθρώπων.
-Ακύρωση κάθε μεταβολής της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, που διενεργείται υπό καθεστώς τεχνητής και προσχεδιασμένης υπερχρέωσης. Οι περιουσίες θα επιστρέψουν στον αρχικό ιδιοκτήτη, ως ότου ο δημοκρατικά αυτοδιοικούμενος και αυτοκυβερνόμενος λαός ελέγξει και αποφασίσει για κάθε περίπτωση χωριστά. Όσοι στερηθούν την ελευθερία τους, λόγω "χρεών" προς κάθε οργανισμό, που έχει μετατραπεί σε εισπρακτική εταιρεία των τραπεζιτών, θα αποζημιωθούν και οι υπεύθυνοι θα πληρώσουν.

  • Πηγή: http://www.ithacanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου