Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Συνάντηση του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη με τον επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Νίκο Σοφιανό


Τα σημαντικά ζητήματα της πόλης της Αθήνας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της στην καθημερινότητα τους, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», κ. Νίκο Σοφιανό.

Κατά τη συνάντηση, ο κ. Καμίνης παρουσίασε τις βασικές προτεραιότητες της δημοτικής αρχής για την επόμενη πενταετία για την ανάπτυξη της πόλης, την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, καθώς και τη στήριξη των ευπαθών ομάδων της πόλης μέσα από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Αθηναίων.

Παράλληλα, υπογράμμισε την αναγκαιότητα να προωθηθούν ευρείες συγκλίσεις κάτι το οποίο, όπως είπε, η δημοτική αρχή θα επιδιώξει  με όλη τη δημοκρατική αντιπολίτευση, στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο κ. Σοφιανός παρουσίασε αναλυτικά στο δήμαρχο Αθηναίων τις θέσεις της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» για όλα τα ανοιχτά ζητήματα του Δήμου Αθηναίων και των πολιτών της Αθήνας.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, δήλωσε:

«Συνεχίζοντας τις συναντήσεις μου με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, σήμερα συναντήθηκα στο Δημαρχιακό Μέγαρο με τον επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Νίκο Σοφιανό. Συζητήσαμε τα σημαντικά ζητήματα της Αθήνας και του παρουσίασα τις βασικές μας προτεραιότητες για την επόμενη πενταετία ως προς την ανάπτυξη της πόλης, την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και τη στήριξη των ευπαθών ομάδων μέσα από τις κοινωνικές δομές του Δήμου. Επίσης, ο κ. Σοφιανός ανέπτυξε τις θέσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την Αθήνα και τους πολίτες της.
Η Αθήνα χρειάζεται ευρείες συγκλίσεις -και θα τις επιδιώξουμε με όλη τη δημοκρατική αντιπολίτευση στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου