Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Καρναβάλι 2014: Η χαρά των παιδιών είναι χαρά μας


Από την περσινή αποκριάτικη εκδήλωση που ξεκίνησε από την Παναγίτσα και κατέληξε στην πλατεία Σωτήρη Πέτρουλα.
 
Μια ακόμα φωτογραφία όλο κέφι και χαρά γεμάτη χαμόγελα. Αυτές τις σκοτεινές μέρες το χαμόγελο των παιδιών είναι ότι καλύτερο...

Ποιος δεν θυμάται πέρσι το μεγάλο ξεφάντωμα των παιδιών που απόλαυσαν το καρναβάλι, ντυμένοι μασκαράδες; Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για πολλούς... “Μας έκαναν αίσθηση οι μουσικές, οι παιδικές φωνούλες, το γλέντι στην πλατεία” λένε πολλοί που απόλαυσαν αυτό το γλέντι.
Τι ήταν αυτό που το έκανε να έχει επιτυχία; Απλά το γεγονός ότι αποφάσισαν μερικοί άνθρωποι να συνεννοηθούν πάνω σε ένα ζήτημα που αφορά όλα τα παιδιά, κυρίως του δημοτικού και δεν έχει πολιτικές ή άλλες προεκτάσεις.
Είναι η τρίτη φορά που και φέτος, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, θα έχουμε κάτι ανάλογο στη γειτονιά μας.
Πάρα πολλοί Σύλλογοι Γονέων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης από τα σχολεία της περιοχής μας ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα της προέδρου της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Αθήνας κ. Δήμητρας Σιδερή και πήγαν στη σύσκεψη που οργανώθηκε πριν 15 ημέρες, στον πρώτο όροφο, στην αίθουσα εκδηλώσεων.
Ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ τους υπάρχει και είναι βέβαιο ότι με τη συμπαράσταση του ΟΠΑΝΔΑ και τη βοήθεια των 50 χορηγών, το καρναβάλι θα απογειώσει το κέφι και τη χαρά μικρών και μεγάλων.
Η διαβεβαίωση της προέδρου κας Σιδερή είναι ότι παρακολουθεί προσωπικά η ίδια την πορεία της διοργάνωσης του καρναβαλιού. Και να είστε σίγουροι, ότι μόλις προκύψουν νεώτερες πληροφορίες γύρω από αυτό το ζήτημα, θα ενημερωθείτε άμεσα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου