Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Στο στόχαστρο ο πρώην πρωθυπουργός κ. Παπαδήμος. Παραλήπτης επιστολής βόμβας

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις μετά το τρομοκρατικό χτύπημα κατά του Λουκά Παπαδήμου το απόγευμα της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο πρώην πρωθυπουργός είχε λάβει έναν φάκελο με αποστολέα την Ακαδημία Αθηνών και παραλήπτη τον ίδιο.
Ο κ. Παπαδήμος είχε μπει στο όχημα λίγα λεπτά πριν και έσπευσε να ανοίξει την αλληλογραφία του. Μόλις πήρε το φάκελο με παραλήπτη την Ακαδημία Αθηνών, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ήταν παγιδευμένος με εκρηκτικά. Μάλιστα, περιείχε κάποιο βιβλίο μέσα ώστε να μην υποψιαστεί ότι υπάρχουν μέσα εκρηκτικά.
Όταν τον άνοιξε η έκρηξη ήταν τρομακτική. Ο κ. Παπαδήμος τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα, στο θώρακα και στα πόδια ενώ τραυματίστηκε ένας συνεργάτης του και ένας άνδρας της προσωπικής του ασφάλειας.
Η Αντιτρομοκρατική έφτασε στο σημείο και ερευνά εξονυχιστικά το πολυτελές όχημα που επέβαινε ο πρώην πρωθυπουργός αναζητώντας στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στους δράστες.
Στη ΓΑΔΑ έχει σημάνει συναγερμός καθώς το ερώτημα είναι πώς κατάφεραν οι τρομοκράτες να στείλουν το φάκελο στον κ. Παπαδήμο. Πέρασε από τα ΕΛΤΑ και δεν ελέγχθηκε; Εστάλη με κούριερ που επίσης δεν ελέγχθηκε;
Τα ερωτήματα είναι πολλά και αναζητούν απαντήσεις από τους έμπειρους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.

  • Πηγή: http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου