Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Η Δήμητρα Σιδερή υποψήφια στην κεντρική δημοτική σκηνή. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Από τη χθεσινή παρουσίαση των ονομάτων από τον δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνη που θα συμμετέχουν στο συνδυασμό “Δικαίωμα στην πόλη” Ανάμεσά τους και η Δήμητρα Σιδερή...
Το αποφάσισε. Και ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης την τίμησε για την προσφορά της, τρία χρόνια τώρα στη θέση ευθύνης της προέδρου της 4ης Διαμερισματικής Κοινότητας Αθήνας. Στις εκλογές Μαΐου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση η κ. Δήμητρα Σιδερή θα είναι υποψήφια στην κεντρική δημοτική σκηνή. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία! Και είμαστε σίγουροι ότι οι πολίτες θα εκτιμήσουν το έργο της και θα την τιμήσουν ξανά.
Διότι, όπως τόνισε ο δήμαρχος κ. Καμίνης στη χθεσινή παρουσίαση των ονομάτων που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο του δύναμη μιας πόλης είναι η δύναμη των ανθρώπων της. Η δύναμη της Αθήνας είναι η δύναμη της απόφασης, της συμμετοχής και της έμπνευσης των ανθρώπων της. Και σε μια εποχή δύσκολη, που η δυσπιστία κυριαρχεί και η αμφιβολία γεννά δισταγμούς, η συμμετοχή στα δημόσια πράγματα είναι κάτι περισσότερο από υποχρέωση. Είναι καθήκον.

Είμαστε εδώ με μόνο κριτήριο και οδηγό την Αθήνα και τους ανθρώπους της. Ο καθένας μας με τη γνώση και την εμπειρία του μπορεί να γίνει, ιδιαίτερα σε εποχές αναζήτησης και μετάβασης, σημαντικός συντελεστής των πραγμάτων. Να επιταχύνει τις μεταβολές. Να εκφράσει αυτές τις μεταβολές. Και να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών, που ζητούν σήμερα, απομακρυνόμενοι σταθερά από το χθες, νέους τρόπους, νέα αντίληψη και νέα στάση απέναντι στα δημόσια πράγματα. Μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Και μπορούμε να πετύχουμε ακόμη πιο πολλά όταν, συστρατευμένη γύρω από μια ιδέα, μια ομάδα ανθρώπων με δημιουργική αισιοδοξία, λέει με μια φωνή: «Θα τα κάνουμε αλλιώς, θα τα κάνουμε πρωτότυπα, θα τα κάνουμε καλύτερα». 
Μια πόλη είναι πάνω από όλα οι άνθρωποι της. Είναι, όμως, και οι πολιτικοί εκφραστές της. Αυτοί που διεκδικώντας την εμπιστοσύνη των πολιτών, γίνονται δύναμη στην υπηρεσία τους.
Το χθες δεν έχει πια θέση στο σήμερα. Η κοινωνία το έχει ήδη προσπεράσει και ματαιοπονούν όσοι νομίζουν ότι μπορούν να το αναστήσουν. Το αφήνουμε πίσω μας έμπρακτα, μαζί με την αδράνεια και τη μιζέρια που το συνοδεύουν. Εργαστήκαμε και εργαζόμαστε με μια νέα αντίληψη, έναν νέο τρόπο. Με τη συνολική μας στάση δείχνουμε ότι υπάρχει ένα άλλο μοντέλο διοίκησης. Ότι τα πράγματα γίνονται και αλλιώς.
  • Δείτε ΕΔΩ ένα δημοσίευμα για τη χθεσινή παρουσίαση του ψηφοδελτίου από την ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ.
  • Κι ΕΔΩ διαβάστε ολόκληρη την ομιλία του δημάρχου Αθηναίων κ΄Γιώργου Καμίνη στην παρουσίαση των υποψηφίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου