Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

17 λόγοι που από σήμερα όλη η πόλη θα ακούει jazz

17th Athens Technopolis Jazz Festival: #JazzBeThere


1. Θα χάσεις, αν χάσεις τη μοναδική σου ευκαιρία να δεις περισσότερους από 150 μουσικούς να περνάνε από την πιο jazz σκηνή της πόλης.

2. Την πρώτη μέρα, όχι μόνο θα απολαύσεις 3 εξαιρετικές ορχήστρες αλλά θα παρακολουθήσεις και για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού σύμπραξη jazz σχήματος με κλασική ορχήστρα.

3. Θα ταξιδέψεις ακόμα περισσότερο με τους ήχους των 3 νέων συμμετοχών που έρχονται από την Εσθονία, το Αζερμπαϊτζάν και το Ηνωμένο Βασίλειο.

4. Θα γνωρίσεις ανθρώπους που, αν μη τι άλλο, θα μοιραστείς μαζί τους την εμπειρία του φεστιβάλ.

5. Θα τριγυρνάς στους χώρους της Τεχνόπολης παρέα με τους φίλους σου με μία μπίρα στο χέρι και θα χαίρεσαι που ήρθε το καλοκαίρι…

6. …το συναυλιακό καλοκαίρι, ναι, αυτό που ζεις κάθε χρόνο στην #Τεχνόπολη.

7. Θα δεις όλη την πόλη με 360 view από το Παρατηρητήριο, τη νέα στάση του Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου/Industrial Gas Museum.

8. Κατεβαίνοντας, θα περάσεις, γιατί δεν θα μπορείς να κάνεις αλλιώς, από το Industrial Gas Museum Shop, όπου θα βρεις μεγάλη ποικιλία… jazz προϊόντων που σχεδιάστηκαν ειδικά για το φεστιβάλ, για να κρατήσεις τις αναμνήσεις σου!

9. Κάνεις ένα διάλειμμα από την περιήγησή σου στο Gaz à l’eau και καλύπτεις την ανάγκη σου για έναν καφέ ή και για ένα νόστιμο σνακ.

10. Συνεχίζοντας τη βόλτα σου, θα βρεις τις πιο περιζήτητες, ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες στο The Meet Market Jazz Edition –κανένας λόγος να ψάχνεις χρόνο μέσα στην εβδομάδα σου ειδικά για ψώνια.

11. Η φωτογραφική ομάδα Metapolis Photography Seminars θα είναι και φέτος εκεί, παρουσιάζοντας την πολυαναμενόμενη έκθεση Loss - Έκθεση Φωτογραφίας - METApolis.

12. Το Greek Instagram Events θα συμμετέχει καλλιτεχνικά στο φεστιβάλ, που σημαίνει ότι κι εσύ μπορείς να πάρεις μέρος, αφού μας προσκαλεί όλους να φωτογραφίσουμε μαζί τους μουσικούς και στην επόμενη διοργάνωση να συμμετέχουμε σε μία ομαδική έκθεση φωτογραφίας.

*Tip: Την Κυριακή, 28 Μαΐου, από τις 20.00 έως τις 21.00 το Παρατηρητήριο θα ανοίξει ειδικά για τους Instagram friends!

13. Το #SkyWalk θα είναι η καλύτερη συντροφιά για τους μικρούς μας φίλους, κι έτσι οι μεγαλύτεροι φίλοι μας θα μπορούν να αφεθούν στην όμορφη ατμόσφαιρα των ημερών.

14. Τα #AthensBikes θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους για να τους προσφέρουν βόλτα στις μοναδικές ποδηλατικές διαδρομές που προτείνει η Τεχνόπολη, στο κέντρο της πόλης.

15. Το φεστιβάλ διοργανώνεται στην καρδιά της πόλης και η πρόσβαση σε αυτό είναι εξαιρετικά εύκολη.

16. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, όλες τις ημέρες της διοργάνωσης.

17. Ακόμα αναρωτιέσαι γιατί; Just click here https://www.technopolisjazzfestival.com and #JazzBeThere. Ladies and Gentlemen, are you ready? Ραντεβού στην -πιο jazz από ποτέ- Τεχνόπολη! #KatheMeraTexnopoli Athens Technopolis Jazz Festival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου