Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Ωραίες μεταρρυθμίσεις! Έκαναν τη μικρή ΔΕΗ για να αυξήσουν την τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος

Σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα των ΝΕΩΝ. Να τους χαιρόμαστε!


Δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε… Απλά το επισημαίνουμε για να μην αισθανόμαστε ότι περνάνε μερικά πολύ σοβαρά πράγματα γύρω μας, δίπλα μας, απαρατήρητα.

Αυτό που λένε οι τροϊκανοί δανειστές μας ως επιχείρημα, είναι ότι πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία, να… εξευρωπαϊστούμε, να δεχόμαστε δηλαδή στην ουσία κάθε είδους εκμετάλλευση αδιαμαρτύρητα. Κι αυτό, το… βάφτισαν μεταρρύθμιση!

Σας τους καλογέρους του Μεσαίωνα που βάφτιζαν το κρέας… ψάρι για να τα έχουν καλά με τη συνείδηση τους, ότι τάχα μου, έκαναν την επιβεβλημένη νηστεία.

Έτσι και τούτοι εδώ που συγκυβερνούν… Μέσα στο καλοκαίρι πάλεψαν να περάσουν τη μικρή ΔΕΗ. Και αφού, με την ισχνή της πλειοψηφία που διαθέτουν την πέρασαν από τη Βουλή, ποιο είναι το πρώτο που μαθαίνουμε; Ότι έρχονται αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα!... Να τις χαίρεστε τις τρομερές μεταρρυθμίσεις σας!

Καθόλου δεν ενδιαφέρεσθε να σώσετε την Ελλάδα, όπως διατείνεστε… Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να οδηγήσετε κι άλλα τμήματα, όσο το δυνατό περισσότερα, από τη διαλυμένη πια μεσαία τάξη, στη φτωχοποίηση.

Αν πραγματικά σας ενδιαφέρει να φέρετε χρήματα στα ταμεία του κράτους θα κάνατε το αυτονόητο: Θα φορολογούσατε και την άρχουσα τάξη που, είτε φοροδιαφεύγει, είτε συνεχώς φοροαπαλλάσετε με φωτογραφικές τροπολογίες.

Έλεος πια, σας πήρε χαμπάρι και ο τελευταίος Έλληνας. Αλλάξτε ρότα όσο είναι καιρός… Επιβάλλεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου