Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Κάρτα σίτισης: Χθες το απόγευμα η πίστωσή της από το υπουργείο Εργασίας. Τι προνόμοια!

Το απόγευμα της Τετάρτης έγινε η μεταφορά πίστωσης 17.253.850,00 € ως έβδομη δόση, προκειμένου να προχωρήσει η φόρτιση των εγκεκριμένων καρτών σίτισης ("Αλληλεγγύης").

Πού φτάσαμε! Να βγάζουν ανακοίνωση για το πότε θα βάλουν τα χρήματα στις Κάρτες Αλληλεγγύης που προορίζονται για τους απόρους… Χθες Τετάρτη 27 Ιανουαρίου σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις του αρμόδιου υπουργείου θα πιστώνονταν (όπως και έγινε…) η κάρτα σίτισης των δικαιούχων του προγράμματος ανθρωπιστικής κρίσης, αντί της Δευτέρας 25/01 που ήταν προγραμματισμένο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας αυτό οφείλεται σε καθαρά τεχνικούς λόγους. (Αχ, αυτοί οι τεχνικοί λόγοι που πάνε πάντα πιο πίσω τα πράγματα… Μα να μην τα πάνε ποτέ πιο μπροστά;)

Έτσι το απόγευμα της Τετάρτης όπως αναφέραμε ήδη έγινε η μεταφορά πίστωσης 17.253.850,00 € ως έβδομη δόση, προκειμένου να προχωρήσει η φόρτιση των εγκεκριμένων καρτών σίτισης ("Αλληλεγγύης"), στο πλαίσιο του Προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης», το σύνολο των οποίων ανέρχεται στις 147.730.

Στους ανωτέρω περιλαμβάνονται 2.403 δικαιούχοι, όπως αυτοί έχουν καθοριστεί έως σήμερα από τη διαδικασία επανεξέτασης (ενστάσεις) και οι οποίοι με την παρούσα θα λάβουν τις τρεις πρώτες δόσεις της επιδότησης.

Ευτυχώς αυτό συνέβη και να μην πήγαν τσάμπα οι άνθρωποι στα ΑΤΜ και να ταλαιπωρήθηκαν χωρίς λόγο από κάποιους καρεκλοκένταυρους…

  • Από το http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου