Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

70 χρόνια Μητσοτάκηδες!

Ο πατέρας ευχήθηκε στον γιο... "Καλή επιτυχία" !


Μητσοτάκης, λοιπόν, στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας! Η Ντόρα προαλειφόταν χρόνια τώρα - και είχε σκοτωθεί με τον Σαμαρά -, ο Κυριάκος συνέχισε την παράδοση του πολιτικού τζακιού που καίει στη ζωή μας, ως όνομα, εδώ και 70 χρόνια. Το 1946 πρωτοεξελέγη βουλευτής ο πατήρ, το 1984 έγινε αρχηγός της ΝΔ, το 2016 αναλαμβάνει πρόεδρος του κόμματος ο υιός και συνεχίζει τη λαμπαδηδρομία!

Εβδομήντα χρόνια φουρνάρηδες της πολιτικής. Φυσικά, πανευτυχής ο πατήρ Κωνσταντίνος που ένας Μητσοτάκης γίνεται πάλι εν δυνάμει υποψήφιος πρωθυπουργός - στον οποίο, μάλιστα, στρώνουν το χαλί με τα βαριά μέτρα, για να το περπατήσει. Ο Κυριάκος κερδίζει τον Μεϊμαράκη και, εξ αντανακλάσεως, τον Κώστα Καραμανλή που υποστήριξε τον υπηρεσιακό.

Δυο τζάκια που βρέθηκαν το ένα απέναντι στο άλλο και νίκησε το νεότερο. Θα μπορούσες να πεις ότι ο Κυριάκος είναι ο δεύτερος μετά τον Κουρή που γκρέμισε τον καραμανλισμό. Με τη βοήθεια του τιτανοτεράστιου Αδώνιδος, μάλιστα! Αυτό πάλι πού το πας; Από τη μια ο νεποτισμός, η οικογενειοκρατία, και από την άλλη ο μπουμπουκισμός και μπουμπούκος-μπουμπούκι. Περαστικά μας...

  • Από το http://anasigrotisi.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου