Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

20.000 επισκέπτες σ’ αυτό το Blog στα τρία χρόνια διαδικτυακής παρουσίας του…


Σιγά – σιγά σαν το μυρμήγκι, μεθοδικά, με χαμηλούς τόνους, αλλά με συνεπή, τακτική και υπεύθυνη παρουσία «χτίζουμε» καθημερινά αυτό το Blog.

Στόχος μας, όπως λέμε και στο μότο: η ψύχραιμη αντιμετώπιση της επικαιρότητας. Αποφεύγοντας τις κραυγές και τον εντυπωσιασμό. Σας θεωρούμε υπεύθυνους, σοβαρούς αναγνώστες, φίλους που προσέχουμε και εκτιμούμε γι’ αυτό και κάθε βλήμα μας το μετράμε πολύ πριν το κάνουμε…

Κοντά χίλιες αναρτήσεις έχουμε κάνει μέχρι τώρα… Ε, δεν είναι ούτε λίγο, ούτε μικρό πράγμα δεδομένου ότι δεν είμαστε οι επαγγελματίες που το κάνουμε αδάπανα αυτό… Με την καρδιά μας γράφουμε και την ψυχή μας καταθέτουμε κάθε μέρα εδώ…

Επειδή αγαπούμε την Αθήνα και τους ανθρώπους της, αφού την έχουμε υπηρετήσει στο παρελθόν από θέσεις ευθύνης, γι’ αυτό και θα συνεχίσουμε να κινούμαστε στην ίδια γραμμή πλεύσης.

Με σεβασμός στους ανθρώπους και χωρίς πικρίες για όσα έχουν συμβεί στη ζωή.

Συνεχιστε να μας παρακολουθείτε και δεν πρόκειται να σας διαψεύσουμε. Περιποιεί για μας μεγάλη τιμή να έχετε αυτό το Blog  στις προτεραιότητες σας σε ότι αφορά την εξειδικευμένη ενημέρωση σας.

Να ξέρετε ότι κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου