Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Στη Βουλή ο Σταύρος Ψυχάρης - Καταθέτει στην Εξεταστική για τα δάνεια των καναλιών

Αρχικά είχε επικαλεστεί λόγους υγείας, τελικά άλλαξε γνώμη κι ενημέρωσε ότι θα δώσει το κανονικά το παρών. Μας δουλευουν κανονικά... Και με το γιατρό που εξέδωσε πιστοποιητικό ότι δεν μπορεί να παραστεί, τι θα γίνει;

Παρουσιάστηκε τελικά αυτοπροσώπως στη Βουλή προκειμένου να παραστεί στην Εξεταστική Επιτροπή για τα δάνεια κομμάτων και των καναλιών, ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ, Σταύρος Ψυχάρης.
Μάλιστα ο κος Ψυχάρης μπήκε στο ελληνικό κοινοβούλιο συνοδευόμενος από τον γιο του και πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα, αλλά και τα στελέχη του δημοσιογραφικού συγκροτήματος, Αντώνη Καρακούση, διευθυντή της εφημερίδας «Το Βήμα» και ο Δημήτρης Μητρόπουλος, διευθυντής της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ».
Αν και προχθές είχε επικαλεστεί λόγους υγείας για να μην παραστεί στην κατάθεση ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής, χθες άλλαξε γνώμη κι ενημέρωσε ότι θα δώσει το κανονικά το παρών, υποβάλλοντας σχετικό αίτημα.Το αίτημα του έγινε δεκτό από την Εξεταστική, καθώς τα μέλη της επιτροπής, συμφώνησαν ότι η παρουσία του κ. Ψυχάρη στην επιτροπή θα ήταν διαφωτιστική.
Πραγματικά, άνθρωποι ο εκδότης των ΝΕΩΝ και του ΒΗΜΑΤΟΣ και μεγαλομέτοχος του MEGA είναι επικίνδυνοι... Γι' αυτό όπουμ μπορούμε θα τους αποκαλύπτουςμε... Δεν θα αφήνουμε να μας δουλεύουν έτσι...

  • Από το  http://www.parapolitika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου