Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Ανάβουν τα φωτά στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα. Όχι σήμερα, αλλά την ερχόμενη Τρίτη...

Για την ερχόμενη Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015, στις 7 το απόγευμα, αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα επίσημη εορταστική φωταγώγηση της πόλης της Αθήνας.

Με την απόφαση αυτή, ο δήμος Αθηναίων δείχνει εμπράκτως το σεβασμό του στην απόφαση της ΑΔΕΔΥ για κινητοποίηση διαμαρτυρίας, την ίδια ώρα, στο ίδιο σημείο, την πλατεία Συντάγματος.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, θα δώσει το σύνθημα για την επίσημη φωταγώγηση της πόλης, εν όψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, την Τρίτη 24 Νοεμβρίου, βάσει του προγράμματος που έχει ανακοινωθεί.

Από τις 5.30 μ.μ., μουσικές θα πλημμυρίζουν την Αθήνα, καθώς δύο τμήματα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πνευστών του δήμου Αθηναίων θα ξεκινήσουν, ταυτοχρόνως, από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην πλ. Κοτζιά) και τον σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι, για να συναντηθούν στην πλατεία Συντάγματος και να υποδεχθούν τον κόσμο δημιουργώντας εορταστική ατμόσφαιρα.

Στις 7 το απόγευμα η Big Band του δήμου Αθηναίων μαζί με τον Σάκη Ρουβά, σε μια ειδική εμφάνιση και με ρεπερτόριο που θα αφιερωθεί στο Παρίσι, θα συνοδεύσουν με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες τους την επίσημη φωταγώγηση της πόλης και του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Συντάγματος.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει η παιδική χορωδία του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης, υπό τη διδασκαλία της Κατερίνας Βασιλικού. Μια ώρα αργότερα, τη σκυτάλη θα πάρουν djs, οι οποίοι θα κρατήσουν τον εορταστικό παλμό στην πόλη έως αργά το βράδυ.

  • Πηγή: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου