Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Από τις 18 έως τις 25 Νοεμβρίου “Η Αθήνα Επιχειρεί” – Ο δήμος Αθηναίων στηρίζει την επιχειρηματικότητα

Δράσεις που προωθούν το στρατηγικό στόχο, την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία στην πόλη, πραγματοποιεί ο δήμος Αθηναίων από τις 18 έως τις 25 Νοεμβρίου. Η δράση “Η Αθήνα Επιχειρεί” διοργανώνεται από το Δίκτυο Επιχειρηματικότητας του δήμου Αθηναίων, το «Επιχειρώ Κοινωνικά» και το Γραφείο Συνεδρίων και Επισκεπτών Αθηνών (ACVB) της Εταιρίας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ) του δήμου Αθηναίων, με τη συνεργασία θερμοκοιτίδων, επιχειρήσεων, φορέων και πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.
Η εναρκτήρια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο, με ομιλητές τον δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη και τον CEO του Startup Lisboa κ. Joao Vasconcelos.
Με τη δράση “Η Αθήνα Επιχειρεί” ο δήμος Αθηναίων επιδιώκει να υποστηρίξει όλες τις αξιόλογες πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται σχετικά με την επιχειρηματικότητα στην πόλη της Αθήνας. Στόχος είναι η εξέλιξή της σε μία ετήσια εκδήλωση «Γιορτής της Επιχειρηματικότητας» στην Αθήνα, ενώ είναι κεντρικό σημείο της συνολικής αναπτυξιακής στρατηγικής του δήμου Αθηναίων, για την περίοδο 2015 -2020.
Η εξέλιξη της πόλης της Αθήνας σε μία σύγχρονη ευρωπαϊκή μητρόπολη, μπορεί να διαμορφώσει τις ευκαιρίες για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας, παρέχει δυνατότητες δημιουργίας καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, αξιοποιεί και αναδεικνύει το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να αποτελέσει τοποθεσία επιλογής διεθνών επενδύσεων, ενώ παράλληλα δίνει έμφαση στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της.

  • Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.diktio.co/doingbusinessinathens. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου