Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Ευχαριστούμε για τη μεγάλη αποδοχή!...

Την Παρασκευή 7 Μαρτίου εγκαινιάζεται στην ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ του Δήμου Αθηναίων (Κτίριο «Αποθήκη» Δ9) έκθεση ανέκδοτων φωτογραφιών με θέμα «Εικόνες του χθες, ίχνη στο σήμερα».
Η έκθεση περιλαμβάνει ανέκδοτες φωτογραφίες των κατοίκων τεσσάρων εμβληματικών περιοχών της Αθήνας (Κεραμεικός, Γκάζι, Βοτανικός, Ρούφ), οι οποίες καλύπτουν ένα χρονικό διάστημα περίπου 50 ετών, από τις αρχές ως τα τέλη του 20ού αιώνα, και αποτυπώνουν την εικόνα, τη ζωή και την καθημερινότητα στην πόλη.
Εδώ και ένα μήνα με καθημερινές αναρτήσεις επιχειρούμε να δώσουμε τις δικές μας αλήθειες πάνω σε όσα συμβαίνουν στο Δήμο Αθηναίων και στη γειτονιά μας. Μακριά από φανατισμούς και ιδεοληψίες που μας στέλνουν αλλού και πάντως όχι στον τόπο που ζούμε και αγαπούμε...
Δεν μεταχειριζόμαστε κανέναν με παράξενο ή περίεργο τρόπο. Κινηθήκαμε απλά, αληθινά και κερδίσαμε την εμπιστοσύνη σας. Οι 1.000 επισκέψεις σας το επιβεβαιώνουν...
Εξάλλου δεν είμαστε ξένοι σε σας. Είμαστε σαν κι εσάς. Ευαίσθητοι Αθηναίοι πολίτες που βαρέθηκαν τα ψέματα και τις υπερβολές και είπαμε, αφού το συζητήσαμε σοβαρά, να βρεθούμε και να τα πούμε από ετούτο τον διαδικτυακό τόπο.
Κάπως έτσι και θα συνεχίσουμε... Με σιγουριά και με τη βεβαιότητα ότι αυτό που κάνουμε είναι από την καρδιά μας. Δεν κρύβει καμιά υστεροβουλία. Και δεν στοχεύει στην υφαρπαγή καμιά ψήφου, ενόψει των εκλογών του Μαΐου.
Επιθυμούμε απλά μια δημόσια καθημερινή παρουσία επειδή με τόσα ανεύθυνα που λέγονται γύρω, οφείλουμε να αποκαταστήσουμε την αλήθεια. Δεν μας ενδιαφέρει να πείσουμε τους πάντες. Ξέρουμε αυτό δεν γίνεται. Κάποιοι επιμένουν, θέλουν να βλέπουν τα πράγματα μέσα από τους παραμορφωτικούς κομματικούς φακούς. Δικαίωμα τους. Ωστόσο πάντα υπάρχουν άνθρωποι που διψούν για την αλήθεια. Στις καρδιές τους στοχεύουμε.
Με υπομονή και με πίστη στο δίκιο μας για το καθαρό έργο που έχουμε μπροστά μας... Ένα έργο που δεν κρύβεται όση προσπάθεια κι αν καταβάλλουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου