Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Οι... Vintage παρουσιαστές παρουσιάζουν το δελτίο στην ΕΡΤ1: Στάη, Κανέλλη, Κωνσταντάρας & Κουίκ

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 50 χρόνων της ελληνικής τηλεόρασης, μια έκπληξη φαίνεται πως περιμένει τους τηλεθεατές της Δημόσιας Τηλεόρασης κάθε βράδυ.



Από χθες Τρίτη 23 Φεβρουαρίου μέχρι και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, γνώριμα πρόσωπα από το παρελθόν θα παρουσιάζουν το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ1 στις 21.00 «ανοίγοντας» το πρώτο θέμα της ημέρας.

Πιο συγκεκριμένα, στο χθεσινό δελτίο εμφανίστηκε η Λιάνα Κανέλλη, ενώ τις επόμενες ημέρες οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν στις οθόνες τον Τέρενς Κουίκ, την Έλλη Στάη, τον Δημήτρη Κωνσταντάρα, τον Γιώργο Δουατζή και τον Απόστολο Αποστολόπουλο.

Περίπου πενήντα άτομα, μέλη της οργάνωσης "Ρουβίκωνας" εισέβαλαν το βράδυ της Τρίτης στο κτίριο της ΕΡΤ, ενώ ήταν σε εξέλιξη το επετειακό κεντρικό δελτίο ειδήσεων, για τα 50 χρόνια ελληνικής τηλεόρασης και ενώ στο στούντιο βρίσκονταν ο παρουσιαστής Πάνος Χαρίτος και η Λιάνα Κανέλλη.

Οι αντιεξουσιαστές κατάφεραν να εισβάλουν στο κτίριο και από αυτούς οι μισοί μπήκαν στο κοντρόλ, από όπου ζήτησαν από όσους ήταν μέσα, να βγουν και οι άλλοι μισοί στο πλατό.

Αφού έσπασαν καρέκλες, κινητά τηλέφωνα κι ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, έδωσαν ένα κείμενο διαμαρτυρίας στον παρουσιαστή, ζητώντας να το αναγνώσουν οι ίδιοι.

Αφού το αίτημά τους δεν έγινε δεκτό, συνομίλησαν με τον Γενικό Διευθυντή και αποχώρησαν.

Όπως είπε αμέσως μετά η Λιάνα Κανέλλη, από το επεισόδιο είχε τραυματιστεί ένας εργαζόμενος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου