Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Εντεταλμένος σύμβουλος τουριστικής προβολής της Αθήνας ο Α. Σπηλιωτόπουλος

Στις πρόσφατες εκλογές η πλειοψηφία των Αθηναίων μας επιβράβευσε για τα τρία χρόνια επίπονης και συστηματικής δουλειάς και μας έδωσε μία νέα, ισχυρή και καθαρή εντολή: να δουλέψουμε για μία Αθήνα εξωστρεφή, για μία σύγχρονη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα.

Η προσπάθεια αυτή είναι δύσκολη και απαιτητική και η επιτυχία της προϋποθέτει πέρα και πάνω από όλα μία νέα νοοτροπία. Διατηρώντας την αυτονομία μας, να ξεχάσουμε τις διαχωριστικές γραμμές του χθες, να υπερβούμε τη λογική των νικητών και των ηττημένων, να κάνουμε μία νέα αρχή. Να λειτουργήσουμε από κοινού για το συμφέρον της Αθήνας.

Από τις πρώτες ημέρες της επανεκλογής μου ξεκαθάρισα ότι συνεπής στις προεκλογικές μου δεσμεύσεις θα επιζητήσω τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση και τη μεγαλύτερη δυνατή σύνθεση απόψεων. Για αυτό το λόγο απηύθυνα πρόσκληση συνεργασίας στις δύο μεγαλύτερες παρατάξεις την «Ανοικτή Πόλη», με επικεφαλής το κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδη και την παράταξη «Αθήνα Μπορείς» με επικεφαλής τον κ. Άρη Σπηλιωτόπουλο. Επιζητώ τη συνεργασία με ανάληψη συγκεκριμένων θέσεων ευθύνης, βάσει συγκεκριμένου πλαισίου συμφωνίας.

Αποτελεί τιμή η αποδοχή εκ μέρους του κ. Άρη Σπηλιωτόπουλου της πρότασής μου και η συμφωνία μας να αναλάβει τη θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου για θέματα Τουριστικής Προβολής της πόλης της Αθήνας.

Εμείς κάνανε την αρχή. Ελπίζουμε να βρούμε ανταπόκριση και να ανοίξουμε όλοι μαζί μία νέα σελίδα στην Αυτοδιοίκηση.

  • Προχθεσινή δήλωση του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου