Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Μια μέρα στην 4η Δημοτική Κοινότητα Αθήνας

Συγκινητική η υποδοχή και αποχαιρετισμός των υπαλλήλων της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Αθήνας. Μια αναμνηστική φωτογραφία με τους προϊστάμενους, του Διαμερίσματος.. Από αριστερά, Τσαρέας Βασίλης των Διοικητικών Υπηρεσιών, Γάκος Νίκος, της Καθαριότητας, Κοκότης Θανάσης, του Πρασίνου.


Είναι υπέροχο συναίσθημα να νιώθεις όμορφα συναισθήματα από τους υπαλλήλους και τους εκλεγμένους στο Δ.Σ. της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Αθήνας. Η Δήμητρα Σιδερή, απερχόμενη πρόεδρος, πέρασε χθες τη μέρα της στα γραφεία της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Αθήνας, επί της Αλεξανδρείας.

Πήγε να μαζέψει τα προσωπικά της πράγματα, να αποχαιρετήσει τους υπαλλήλους με τους οποίους πέρασε την προηγούμενη 4ετία κοντά τους και με την ευκαιρία της ανάληψης ευθύνης από την νέα Διοίκηση, ευχήθηκε σε όλους δύναμη, κουράγιο και ειλικρινή διάθεση για έργο και προσφορά…

Η αποδοχή από τους υπαλλήλους ήταν πραγματικά συγκινητική και η Δήμητρα Σιδερή τους ευχαρίστησε για την εποικοδομητική συνεργασία, αλλά και για την απόδοση τους που ήταν ιδιαίτερα υψηλή σε συνθήκες δύσκολες, στο διάστημα που ήταν μαζί τους.

Ύστερα μίλησε με τους προϊσταμένους, διότι κι εκείνοι έκαναν το καλύτερο που θα  μπορούσαν να κάνουν, ενώ είχαν στη διάθεση τους λιγότερο προσωπικό...

Η Δήμητρα, πέρασε όλη τη μέρα της εκεί… Μίλησε με τη νέα πρόεδρο της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Αθήνας, Χαρά Μανιωλιουδάκη και την ενημέρωσε για τα ζητήματα καθημερινότητας στο Διαμέρισμα και πώς θα πρέπει να τα αντιμετωπίζει.

Στις έξι το απόγευμα ήρθαν και οι εκλεγμένοι Διαμερισματικοί Σύμβουλοι. Ενημέρωσε τους Συμβούλους της παράταξης της, ενώ στη συνέχεια κλήθηκε και μίλησε στο Συμβούλιο… Τους συνεχάρη όλους για την εκλογή τους και ειδικά στην αντιπολίτευση ευχήθηκε να κάνουν εποικοδομητική κριτική, αυστηρή, αλλά καλόπιστη.

Αποχώρησε το βράδυ με ένα πολύ όμορφο συναίσθημα καταξίωσης… Ήταν εμφανής στα πρόσωπα όλων κι αυτό είναι ασφαλώς μεγάλη προσωπική κατάκτηση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου